Çarşamba, Haziran 03, 2015

GALATASARAY U15'TE DE ŞAMPİYON


U15 Gelişim Ligi'nde Galatasaray finalde Gençlerbirliği'ni 2-0 yenerek Türkiye şampiyonu oldu. Sarı-Kırmızılılar böyle Nike Premier Cup'tan sonra bu kategoride ikinci Türkiye şampiyonluğuna uzandı.

Göztepe, Bucaspor, Trabzonspor ve Gençlerbirliği gibi çok güçlü kulüplerle oynadığı maçlarda gol yemeden Türkiye şampiyonluğunu elde eden Galatasaray ulaşılması zor bir başarıya imza atmış oldu.

Teknik sorumluluğunu Ünsal Yaşar'ın, yardımcılığını Mithat Yavaş'ın yaptığı   Galatasaray oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplarken geçen sezonki en az gol yiyen, en çok gol atan, en az mağlup olan, üst üste en çok maç kazanan gibi istatistiklerini de devam ettirdi.

Avrupa altıncısı oldular

Nike Premier Cup'ta  finalde Kasımpaşa'yı mağlup ederek burada da şampiyonluk kazanan Galatasaray, Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etti. Grup maçlarında Feyenoord'u 3-1, HJK Helsinki'yi de 4-1'le geçen Galatasaray çeyrek finalde penaltılarla elendi ve Avrupa altıncısı oldu.

Galatasaray altyapısının göz bebeği haline gelen 2000 jenerasyonu (U15)  milli takımında iskeletini oluşturuyor. 6 oyuncuyla milli takıma en çok oyuncu kazandıran takım unvanı da Galatasaray'ın.

Ünsal Yaşar'ın teknik direktörlüğünü yaptığı yaptığı Galatasaray u15 (2000) önümüzdeki sezonda da bu başarılarına yenilerini eklemenin planlarını yapıyor ve çalışmalarını sürdürüyor.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 13 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul takımlarının yer aldığı BAL 10. Grup'ta 2. hafta programı şöyle...