Perşembe, Temmuz 25, 2024

Beykozspor'da Eren Şafak dönemi


Bu sezon 2. Lig'de mücadele edecek olan Beykozspor, geçmiş yıllarda A Milli Takım'da da görev yapmış olan Eren Şafak'ı teknik direktörlük görevine getirdi.

Kulüp Merkezinde gerçekleşen görüşmenin ardından Başkan Zeki Aksu ile objektifler poz veren başarılı teknik adamın Beykoz serüveni de resmen başlamış oldu.

Konuya ilişkin Beykoz Spor Kulübünden sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Beykoz Spor Kulübü olarak 2024-2025 sezonunda TFF 2.Lig’de mücadele edecek futbol ekibimizin teknik direktörlük görevi için Eren Şafak ile anlaştık.

Hocamız; 2009-2019 yılları arasında Beşiktaş Futbol Kulübü’nde Bent Schuster, Tayfur Havutçu, Carlos Carvahal, Samet Aybaba, Sloven Bilic ve Şenol Güneş’in yardımcılıklarını yaptı. 

Eren Hoca; 2019-2022 yılları arasında ise Türkiye A Milli Takımı Yardımcı Antrenörü olarak çalıştı. 2022-2023 yılları arasında yeniden Beşiktaş’ta çalışmaya başlayan Eren Şafak; bu dönemde de Şenol Güneş’in yardımcı antrenörlüğünü yaptı.

2009-2019 yılları arasında; İki kez Türkiye Lig Şampiyonluğu ve Bir kez Türkiye Kupası kazanan, Avrupa Kupalarında Çeyrek Final Oynama, Şampiyonlar Ligi’nde grubunu namağlup olarak tamamlama başarısı gösteren Beşiktaş’ın çalışmalarında Yardımcı Antrenör olarak Eren Hoca'nın katkısı vardı. Ayrıca Türk Milli Takımını 2020 Avrupa Şampiyonasına taşıyan süreçte teknik ekibin en önemli isimlerinden birisi Eren Şafak oldu.

Profesyonel ligleri yakından takip eden, UEFA Pro Lisansına sahip ve çok sayıda  futbolcu yetiştiren Eren Hoca Trendyol 1.Lig’de iki sezon boyunca Tuzlaspor Teknik Direktörü olarak görev yaptı.

Eren Hocamıza Beykoz Spor Kulübü camiasına hoş geldin diyor ve üstün başarılar temenni ediyoruz."

HABER: ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

İshaklıspor artık saatleri sayıyor

TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor tarihinde ilk kez oynayacağı profesyonel lig maçı için artık saatleri sayıyor.