Perşembe, Temmuz 25, 2024

İFA Spor Hakan Çobanoğlu'na emanet


Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan İFA Spor’da Teknik direktörlük görevine, son olarak Erzurumspor'da yardımcı antrenörlük yapan Hakan Çobanoğlu getirildi.

2024-2025 sezonunda güçlü bir kadro kurmak isteyen Kırmızı-Beyazlıların yeni teknik direktörü olan Hakan Çobanoğlu, bugün Kulüp binasında, Kulüp Başkanı Süphan Özkan ve yönetimin katıldığı törende sözleşme imzaladı.

İmza sonrası açıklamalarda bulunan İFA Spor Kulüp Başkanı Süphan Özkan , "Öncelikle yeni Teknik direktörümüzü Hakan Çobanoğlu hocamız'a hoş geldin diyorum. Hakan Çobanoğlu hocamız daha önce kendini ispatlamış deneyim donanıma sahip sahip hoca Hakan hocamızın deneyim ve tecrübelerini kulübümüze aktararak faydalı olacağına inandığımız için kulübümüzün başına getirdik kendisine ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Hakan Çobanoğlu da yaptığı açıklamasında "İFA Spor'u çok yakından takip ediyordum. Camia ve taraftarları olan çok büyük bir kulüp. İmza öncesi tesisleri gezdim ve gördüm. İFA Spor profesyonel lige herşeyi ile hazır. Hedefimiz birlik beraberlik ile bu kulübü profesyonel lige taşımak olacaktır" ifadelerini kullandı.

Eski profesyonel futbolcu olan başarılı teknik adamın futbolculuk kariyerinde TFF Süper Lig’de 116, TFF 1.Lig’de 12 , TFF 2.Lig’de 130, TFF 3.Lig’de 48 ve Türkiye Kupası'nda 20 maçı bulunuyor. Futbolculuk kariyerinde santrafor mevkiinde forma giyen teknik adamın toplamda 87 golü bulunuyor.


20 yıldır teknik direktörlük yapan 55 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı antrenörlük hayatına MKE Ankaragücü takımında başladı. Profesyonel kariyerinde MKE Ankaragücü, Yalovaspor. Mersin İdmanyurdu, Halide Edip Adıvar SK, Anadolu Bağcılar SK, Beyoğlu Yeni Çarşı Sportif Faaliyetler A.Ş.’de görev alan Çobanoğlu geçtiğimiz sezonda Erzurumspor’da Hakan Kutlu’nun teknik heyetinde yer almıştı. Deneyimli çalıştırıcı Bölgesel Amatör Lig’de de Altınova Belediyespor, Çengelköyspor ve Beykoz İshaklı Spor Faaliyetleri A.Ş.’yi çalıştırmıştı.

Alt yapı Metin Akbaş'a emanet
İFA Spor kulübü Tesisler ve altyapılardan sorumlu Başkan yardımcısı Adnan Aydeniz yaptığı açıklamada  "İFA sporumuz geçtiğimiz sezon U14 ve U17 gruplarında şampiyon olup U17 liginde Türkiye Şampiyonası Kütahya final oynama başarısı gösteren Metin Akbaş ı 2024-2025 sezonunda altyapı sorumluluğuna getirerek anlaşma sağladık .Geçtiğimiz sezonlarda İstanbul Kastamonu, Fatih 1453,Hız Yayınları, İFA Spor , Bağcılarspor da görev alan ve bir çok şampiyonluk yaşayan hocamıza yeni sezonda başarılar dileriz.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

İshaklıspor artık saatleri sayıyor

TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor tarihinde ilk kez oynayacağı profesyonel lig maçı için artık saatleri sayıyor.