Çorlu Belediyesi tarafından tertiplenen Bahar Kupası Futbol Turnuvası'da gruplar ve ilk gün maçları belli oldu. Buna göre turnuva 2 Mayıs Cuma günü Çorlu Gazeteciler Derneği ve Adliye Mensupları arasında oynanacak maçla başlayacak.
Çorlu Belediyesi Bahar Kupası Futbol Turnuvası`na katılacak takımlar, gruplar ve oynanacak ilk gün maçları belli oldu. Turnuvaya katılan takım temsilcileri ve tertip komitesinin gerçekleştirdiği toplantıda çekilen kuralarla turnuva grupları belli oldu. 12 takımın yer adlığı turnuvada maçlar iki grupta oynanacak.
A Grubu'nda Çorlu Gazeteciler Derneği, Adliye Mensupları, Vergi Dairesi, Çorlu Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü ve Öğretmenler, B Grubu'nda ise Devlet Hastanesi, Milli Eğitim, Teksif Sendikası, Yeni Sanayi Sitesi, ÇİSAD ve Yıldızspor takımları yer aldı.
İki grupta lig statüsünde oynanacak turnuva maçlarının ilki Çorlu Gazeteciler Derneği ve Adliye Mensupları arasında, ikinci maç ise Vergi Dairesi ile Çorlu Belediyesi takımları arasında oynanacak.
Haber için Recep Karagöz'e teşekkürler.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
İstanbul 2. Amatör Lig 31 Mart 2025 Pazartesi Programı
İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...

-
İstanbul 2. Amatör Lig çiftli gruplarda 6. hafta karşılaşmaları 29 Mart Cumartesi günü oynanacaktır.
-
İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...
-
Türkiye U14 Şampiyonası 25-28 Mart tarihleri arasında Türkiye genelinde 9 ilden 151 takımın katılımı ile 26 grup merkezinde oynandı.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder