
İstanbul 1. Amatör Küme’de sezona kötü bir başlangıç yaptıktan sonra toparlanan, şampiyonluk adaylarından Güngörenspor’u 3-1 yendikten sonra bir diğer güçlü takım Akatlarspor’u son saniyede elinden kaçıran ve 1-1’e razı olan Bayrampaşa Sinopspor, ilk yarının son maçında lider Reşitpaşaspor’la deplasmanda 1-1 berabere kaldı.
Mehdi Sancak Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz sona ererken Reşitpaşaspor 75. dakikada 1-0 öne geçti. Ancak Bayrampaşa Sinospor 85’te Gökay’la eşitliği sağladı ve maç 1-1 sona erdi.
Karşılaşma sonrası bir açıklama yapan Bayrampaşa Sinopspor Başkanı Sabri Ersoy, dostça bir maç olduğunu söyleyerek, “Özellikle Reşitpaşaspor Kulübü başkanı ve yönetimine çok teşekkür ederiz. Bizimle yakından ilgilendiler, mükemmel bir ev sahipliği yaptılar. Futbolcuları da çok iyi niyetliydi. Hepsini mücadelelerinden dolayı tebrik ederiz” dedi.
Gelecek hafta deplasmanda Şirinevlerspor’la karşılaşacak olan Mor-Beyazlılar’da başkan Ersoy bu maça dönüm noktası olarak baktıklarını söyledi.



Ersoy ayrıca, çok yakında yapılaçak olan genel kurullarında, yeni yönetim kurulunda görev almak isteyen sporseverleri ve Sinopluları yönetimlerine beklediklerini ve kendilerini aramalarını beklediklerini söyledi. Başkan Ersoy, "Artık Sinopluların takımı sahiplenme zamanı geldi geçiyor da. Genel kurulumuzda radikal kararlar alıp geleceğimizle ilgili planlar yapmak istiyoruz" dedi.
Bayrampaşa Sinopspor iletişim: 0541 289 57 57 - 0537 608 42 15
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder