VİZESPOR: 2 YILDIRIMSPOR: 0
HABER-FOTO: SAİT NENG
Kırklareli Süper Amatör Küme’de şampiyonluğun güçlü adaylarından Vizespor, ikinci yarının ilk maçında sahasında konuk ettiği Yıldırımspor’u 2-0 mağlup etti.
Maça ilgi büyüktü. Havanın yağışlı olması oyunu etkilemediği gibi tribünleri de etkilemedi. Taraftarların Vizespor’a desteği bir hayli fazlaydı. İlk 20 dakika Yıldırımspor’u adeta kendi yarı alanına hapseden Vizespor baskın olan taraftı. İlk yarının golsüz biteceği beklenirken 40’ta kazanılan frikiği Suat kullandı. Onsekiz içindeki Uğur güzel bir plase ile kalecinin sağından fileleri havalandırdı. Santra yapıldıktan iki dakika sonra Vizespor’un sağ kanattan Yasin ile kullandığı korner atışını Suat ön direkte şık bir kafa ile tamamladı ve soyunma odasına Sarı-Lacivertliler 2-0 önde gitti.
Transfer Komitesi Başkanı Zeki Tüfekçioğlu’nun (üstteki fotoğraf) sezon başında yaptığı transferlerin çok yerinde olduğunu belirten Coşkun, özellikle daha önce Kuşadası ve Güngören Belediyespor’da forma giyen kaleci Emrah’a övgüler yağdırdı. Yusuf Coşkun, uzun yıllar profesyonel oynayan Emrah’ın kulüp başkanı Selçuk Yılmaz’ı kırmayarak amatöre döndüğünü sözlerine ekledi.
3 yorum:
bu emrah gecen sene bayrampaşada yedek kaleciydi. . seni orda yedek bırakan hocana selamlar saygılar , harbiden futboLu biLen adammış yani. . :D
kardesım emrah ben gungoren beledıye spordan kıyak yanı taktak sana basarılar kardesım
viizespru kutlarım ve zeki beyii iii transferler yapmışlarr oraya giden arkadaşlar istanbulda her takımda oynarlarr
Yorum Gönder