Gaziosmanpaşa takımlarından Dobrucaspor yeni sezon yeni yönetim, yeni teknik heyet ve yepyeni futbolcu kadrosu ile giriyor… 2. Amatör küme 6. Grup’ta yer alacak olan Mavi-Beyazlılar çalışmalarını hocaları Volkan Sert nezaretinde disiplinli bir şekilde sürdürüyor.
Dobrucaspor’un çiceği burnunda başkanı Adnan Durmaz, camiaya geçmiş dönemlerde hizmet eden ve katkıda bulunanlara teşekkür ederek, “Yeni sezonda oldukça güçlü ve tecrübeli isimlerden oluşan bir kadro kurduk. Hedefimiz, bu yıldan itibaren kademeli olarak Süper Amatör Lig’e yükselmektir. Başarıya giden yolda yönetim olarak her türlü fedakarlığı yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Dobrucaspor`un adını başarılarımız ile sıkça duyurmaya çalışacağız” diye konuştu.
Yönetim takıma güveniyor
Mavi-Beyazlı Ekibin yeni yönetim kurulu üyeleri Onur Biçer, Ali Solmaz, Hasan Demirhan, Targan Sipahi, Bülent Yetiş, Okan Gürsel, İlyas Uzun ve Mustafa Yozgatlı ise yeni sezonun camialarına hayırlı olmasını dileğinde bulunarak, teknik kadro ve futbolculara güvendiklerini ve 2.Küme’nin tozunu atıp bir üst kümeye çıkacaklarına inandıklarını söylediler.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder