Salı, Şubat 24, 2009

Manisa'da 1A'da haftanın görünümü


HAZIRLAYAN: SERVET SARUN
Manisa 1.Amatör Küme'de 17. hafta, hafta sonu oynanan 15 karşılaşma ile tamamlandı. Karşılaşmalarda futbol severler 58 gol izledi.
1. Grup'ta aldığı seri galibiyetlerle düşme potasından kurtulan Sanayispor konuk olduğu İl Özel İdarespor'u Cüneyt ( 2 ),Koray ve Bayram'ın golleriyle 4-3 mağlup ederken, Muradiye Şimşekspor kendisi gibi düşme tehlikesi yaşayan Urganlıspor'u Berkan ve Erkan'ın golleriyle 2-0 yenerek ligde kalma umudunu son haftaya bıraktı. Ligin son haftasında Akmescitspor'a konuk olacak olan Muradiye Şimşekspor'a bir puan yetecek.

2. Grup'ta Saruhanlı Bld.spor deplasmada Sazobaspor'u 3-1'lik skorla geçerek şampiyon oldu. bBu grupta Karabulutspor küme düştü.

3. Grup'ta haftalar önce şampiyonluğunu ilan eden Kula Bld.spor, Selendispor'u 7-1'lik farklı skorla geçerken, küme düşecek takım son hafta maçları sonunda belli olacak.

Süper Lig'e çıkacak olan 4. takım için Play-Of maçlarına katılma hakkı eden takımlar Turgutluspor, Halitpaşa Bld.spor ve Durasallı Bld.spor oldu.

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 16 Nisan 2025 Çarşamba Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta bugün 30. hafta karşılaşmaları oynanacaktır...