Pazar, Kasım 21, 2010

10 kişilik Kartal Yeni Mahalle farka gitti


KARTAL YENİMAHALLE: 4 ORHANLISPOR: 1
İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup'ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kartal Yenimahalle, 10 kişi kaldığı maçta Orhanlıspor'u 4-1 mağlup etmeyi başardı.
Mücadelenin ilk bölümlerinde Orhanlı daha istekli bir futbol ortaya koysa da gol bulamadı. Buna karşın Yenimahalle 30. dakikada, girdiği ilk ciddi gol pozisyonunu gole çevirdi: Emir içeri çıkardı, Şahin boş kaleye tamamladı ve Yeşil-Beyazlılar 1-0 üstünlüğü yakaladı.
Maçın 42. dakikasında gelişen Orhanlı atağında ağlara giden topu Yenimahalle savunmasından Gökhan elle çıkarınca kırmızı kart gördü. Topun başına geçen İlker'in vuruşunda top kaleci Halil'in müdahalesine karşın ağlara gitti. İlk yarı 1-1 bitti.

İkinci yarıda 48'de bu kez Yenimahalle penaltı kazandı. Kaptan Batuhan güzel bir vuruşla durumu 2-1 yaptı. Bu, Orhanlı'nın bu sezon yediği beşinci penaltı golü olarak kayıtlara geçti.
64'te Orhanlıspor savunmasının arkasına atılan top sekti, havalanan topa müdahale etmek isteyen Orhanlıspor kalecisi Yusuf, Emir'le çarpıştı. En son Emir'e temas eden top tıngır mıngır ağlara giderken, golün sahibi Emir aldığı darbe nedeniyle bir süre kendine gelemedi.

86'da Orhanlıspor'un ağlara giden bir topu ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayılırken, 89'da savunmadan güzel hareketlerle sıyrılan Hakan, ceza sahasına girer girmez muhteşem bir vuruşla topu tam üst köşeden ağlara gönderdi ve skoru belirledi: 4-1.
Kartal Yenimahallespor puanını 13'e çıkarırken futbolcular maç sonrası büyük sevinç yaşadı. Orhanlıspor ise 12 puanda kaldı.

STAT: Kartal Yunus
HAKEMLER: Erdem Dalkılıç, Uğur Topal, Ferdi Karadoruk
KARTAL YENİ MAHALLE SK: Halil, Gökhan, Süleyman, Tugüy, Enes Diren, Tolga, Kadir, Emir, B. Batuhan (K. Batuhan 89), Şahin (Hakan 63), Tayfun (Ömer 32)
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Güneş
ORHANLISPOR: Yusuf, Mehmet, Adem, Emre, Harun, Mustafa Bobahasan, Enes Kant (Murat Yıldızdal 87), Akın (Ali 63), İshak, İlker (Göksel 60), Mustafa Akman
TEKNİK DİREKTÖR: Metin Çağıl
GOLLER: Şahin (30), Batuhan (48 pen), Emir (64), Hakan (89) / İlker (43 pen)
KIRMIZI KART: Gökhan (42) (Kartal Yenimahalle)
Kartal Yenimahalle'de geleceğin yıldız adayı Serhat.
HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

2 yorum:

Adsız dedi ki...

sana güveniyorum serhat... git gide yıldızın daha parlayacak ;)

Unknown dedi ki...

teşekkürlerr inşallh :)

BAL 10. Grup 23 Ekim 2024 Çarşamba Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 4. hafta maçları 23 Ekim Çarşamba günü oynandı.