Cuma, Kasım 19, 2010

Adalarspor rahat kazandı


ADALARSPOR: 9 SİTESPOR: 1
İstanbul 1. Amatör Lig 13. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Adalarspor, Başıbüyük Stadı’nda ağırladığı Sitespor’u 9-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.

Yeşil-Siyahlılar karşılaşmanın ilk 20 dakikalık bölümünde rakibini adeta sürklase ederken üst üste goller buldu. Sitespor ise devrenin son 20 dakikalık bölümünde biraz canlanır gibi oldu, hatta gol pozisyonları da yakaladı ancak tecrübeli eldiven Yunus’e geçemedi. İlk yarı 4-0 biterken, üstün futbolunu ikinci yarıda da sürdüren Adalarspor sahadan 9-1 galip ayrıldı.

Adalarspor’un gollerini Emrullah (2), Gökhan (2), Cenk, Erdi, Yakup, Ufuk ve Necati attı. Sitespor’un tek sayısını penaltıdan İlker kaydetti.
  
STAT: Başıbüyük
ADALARSPOR: Yunus, Serhat, Hasan, Gökhan, Emrullah, Necati, Cenk, Ufuk, Cihan, Erdi, Turgay (Elper, Bahtiyar, Selçuk, Kerem, Mustafa, Yakup, Uğur)
TEKNİK DİREKTÖR: Ergün Seven
SİTESPOR: Kenan, Tahir, Murat Çiçek, Mahmut, İlker, Tuncay, Erdal, Adem, Okan, Metin, Murat Altınöz (Yunus Emre, Mesut, Gürkan, Ulaş Sarı, Ulaş Şahindaş, Cihan, Mahmut)
TEKNİK DİREKTÖR: Sultan Ersayın
GOLLER: Emrullah (2), Gökhan (2), Cenk, Erdi, Yakup, Ufuk, Necati / İlker (pen)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Samet Birdemir Bayrampaşaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor, son olarak Bayrampaşa Yenidoğanspor'da forma giyen Samet Birdemir'i renklerin...