Perşembe, Kasım 25, 2010

Ağrı'da Özel İdare ve Sanayi fırtınası



Ağrı 1.Amatör liginde 5.hafta müsabakaları cumartesi oynanan maçlarla tamamlandı. İlk iki haftayı 1 puanla kapatan Sanayispor 3 haftalık galibiyet serisini Diyadin Gençler birliğini yenerek devam ettirdi. Diyadin Gençlerbirliğini 2-0 lık net bir skorla geçen Sanayi Spor puanını 10’a yükselterek 5. haftada puan cetvelinde 2. sıraya yükseldi. Diyadin Gençlerbirliği ise bu mağlubiyetten 7 puanla 4.sıraya indi.


İlk üç haftanın sürpriz takımı hamur kümbet ikinci kez yenilerek haftayı puansız kapattı. Hamurkümbetsporu 3-1 le yenen Tutakspor’da ise yüzler gülüyor. Hem gençlerde hem de büyüklerde haftayı 3 puanla kapatan Tutakspor ligdeki ilk galibiyetini aldı.


Alt sıralarda iddiasını devam ettirmek isteyen Polisgücüspor, artan form grafiği ile bu haftada Taşlıçayspordan puan aldı. Taşlıçaysporu evine puansız gönderen Polisgücü uzun zaman sonra ligde orta sıralarda yer aldı. Sezona iddialı başlıyan Taşlıçaysporda ise moraller bozuk. Bir türlü bekleneni veremeyen Taşlıçayspor her geçen hafta ligdeki iddasını kaybediyor.


Ligin iki favorisinin karşılaştığı maçta İl Özel İdarespor ile Doğubeyazıt Belediye Gençlik Spor Tutakta oynanan karşılaşmada berabere kalarak puanları paylaştı. Baştan sona kadar orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta galip gelen olmadı. Özel idarespor aldığı bir puanla ligde liderliğini averajla devam ettirdi.


kaynak: ajans04.com

Hiç yorum yok:

Beylikdüzüspor 'Demir' gibi

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta ilk iki maçlarında 4 puan toplayan iki ekibin maçında Beylikdüzüspor sahasında İstiklalspor'u 4-0 ye...