Cuma, Kasım 19, 2010

Aktaş: Önemli bir galibiyet aldık


İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup ekiplerinden Yeşil Esenyurtspor’un teknik direktörü Kemal Aktaş, Göktürkspor karşısında önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Aktaş, Yerel Futbol Sitesi’nde yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “İki haftadır aldığı farklı galibiyetlerle çıkış içinde olan Göktürk takımıyla deplasmanda yapacağımız ilk yarının son maçını kazanıp üst sıralardaki yerimizi korumak istiyorduk ancak hasta ve sakat oyuncularımızın fazla olması ideal on bir açısından sıkıntı yaşamamıza neden oldu. Her şeye rağmen maça en iyi oyuncu kadromuzla çıkmaya çalıştık. Maça atak başlayıp ilk gol pozisyonuna giren taraf olarak da maçı kazanmak istediğimizi rakibe hissettirdiğimizi düşünüyorum. Ancak maçın 20. dakikasında çift sarı karttan bir oyuncumuzun atılması saha içi dengelerimizin bozulmasına neden oldu. İlk yarının sonuna kadar kontrollü oynayarak rakibe pozisyon vermemeye çalıştık. İlk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarı başlar başlamaz, B.Hasan’ın golü ile öne geçmeyi başardık. Attığımız gol sonrası rakibin kontrolsüzce üzerimize gelmesini karşılayıp, karşı atağa dönüştürdüğümüz tüm hücumlarda çok net gol pozisyonlarına girdik. Ancak, 2. golü atma becerisini gösteremedik. Oldukça uzun süre eksik oynamamıza rağmen rakibimize yok denecek kadar az gol pozisyonu verdik. Sonuçta çok zor bir deplasmanda alınan galibiyet ve 3 puan bizi üst sıralarda tutmak için önemliydi. Bunu başardığımız için tüm oyuncularımı kutluyorum.”

Göktürkspor'a teşekkür
Kemal Aktaş ayrıca “Bizi misafirperver şekilde karşılayan Göktürk takımının değerli Teknik Direktörü Turan Hocama ve tüm yöneticilerine, sahada da centilmence mücadele eden Göktürk futbolcularına teşekkür ediyor bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Tüm futbol takımlarının mübarek Kurban Bayramını kutlayarak bitirmek istiyorum” dedi.

HABER: BURAK KURTULUŞ

2 yorum:

Adsız dedi ki...

hoca önçelikle çok saygı değer bi hocasınız ama senin futbolcuların çok şirkef ama hesap günü geldi bu hafta bağcılar lara geliyorsun senin o 11 numaran görücek gününü hadi bakalım burası esenyurt değil bu rası bağcılar

Adsız dedi ki...

futbolcularınız bakalım napacak burda hoca.burası bağcılar sizi eze eze yenecez görüşecez o terbiyesiz futbolcularınla.fark yemezseniz dua edin.

İstanbul 1. Amatör Lig 26 Ekim 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...