Pazartesi, Kasım 22, 2010

Anafen Koleji'nden Şile'ye de geçer not yok


ANAFEN KOLEJİ: 2 ŞİLESPOR: 0
İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup’ta lider Anafen Koleji, sahasında oynadığı maçta Şilespor’u 2-0 yenerek yoluna kayıpsız devam etti.

Maçın başlarında orta alan mücadelesi üst seviyedeydi. Şilespor 10 ve 15. dakikalarda yüzde yüzlük iki gol şansından yararlanamadı. Bu pozisyonlarda Hüseyin ve  kaleci Hasan’ın da  başarısı vardı, Şilespor’a gol şansı tanımadılar. İlk yarısının bitimine yakın, orta sahadan faul atan M. Emin’in ortasında Anafen’in yıldız golcüsü Okan sahneye çıktı ve kalabalık Şile savunmasının arasından golü atmayı bildi. İlk yarı 1-0 Anafen Koleji’nin üstünlüğüyle geçildi.

İkinci yarıya Anafen Koleji iki değişiklikle başladı. Orta sahada M. Emin’in önderliğinde çok iyi pas yapan Anafen Koleji Şilespor’un direncini kırdı. Ümraniye ekibi sağlı sollu ataklarla Şile kalesine yüklendi. Bu pozisyonlardan birinde Celal ceza sahası dışından sert bir vuruşla Şile ağlarını ikinci kez havalandırdı: 2-0

Bu golden sonra iyice rahatlayan Anafen Koleji Celal’in ara pasında Okan Mamat’la yüzde yüz gol şansından yararlanamadı. Maçın son çeyreğinde yine Okan sol çizgiden mükemmel bir şekilde topu getirdi, sol köşeye iyi de bir şut çıkardı ama Şilespor kalecisi bu pozisyonda çok başarılı bir kurtarış yaparak topu parmaklarının ucuyla kornere çeldi. Ataklarında hız kesmeyen Anafen Koleji Okan, Salih ve Fatih’le gol pozisyonları buldu  fakat Şile kalecisini geçemediler. Maç 2-0 Anafen Koleji üstünlüğüyle biterken iki takım da centilmence birbirlerini kutladı.

Şilespor ilk yarıdaki iyi oyunu ve mücadelesini golle sonuçlandıramayınca Anafen Koleji maça ağırlığını koydu ve maçı kendi lehine çevirmesini bildi.

Yerel Futbol Sitesi

5 yorum:

namay dedi ki...

10'da 10 yaptınız ama yaman sizi yenecektir ?

Adsız dedi ki...

anafen'in yıldız golcusu okan ne olm :))

Adsız dedi ki...

yaaaman hala sen neyın pesındesın yaa sıze 4 tane atmadılarmı hala yenıcez dıosunuz bu takımı dua edınde son maca kume dusmeye kalmayın :)))

Adsız dedi ki...

çekemeyenler anten taksın :))

Adsız dedi ki...

bu takım küme düşmez koçum merak etme.siz o 250 kiloluk kaleciyle daha çok goller yersiniz.ama şunu unutmayın son maçta çakmakta size çakıcaz.bide bizimle fazla uğraşmayın.altından kalkamazsınız.
o turuncu saçlı oyuncuyununda ettiği küfürü unutmadık.bekleyin geliyoruz.ümraniye yaman...

Girne Gençlik'ten mucizevi galibiyet

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta ilk 3 maçını berabere tamamlayan Girne Gençlik, deplasmanda Kartalspor'u 3-2 yenerek ilk galibi...