Cuma, Kasım 19, 2010

Arnavutköy Belediyespor zorlanmadı


ARNAVUTKÖY BLD.SPOR: 5 YENİ ORTABAYIRSPOR: 1
İstanbul 1. Amatör Lig 12. Grup’ta lider Arnavutköy Belediyespor, Yeni Ortabayırspor’u 5-1 mağlup ederek iki haftalık aradan sonra (bir hafta bay, bir hafta hükmen galibiyet) lige güzel bir dönüş yaptı.

Maçın daha  3. dakikasında Vardar’ın sol açıktan yaptığı güzel ortada aynı güzellikte Erkan topu ağlarla buluşturdu ve Belediyespor’un 1-0 öne geçirdi.
Dakika 14’te roller değişti. İlk golü atan Erkan topu Vardar’a çıkardı. Onun vuruşunda kaleye giden topu Ramazan tamamladı: 2-0
Golden sonra Yeni Ortabayır kendini toparladı. Kağıthane takımının atağında Belediyepsor kalecisi İlkay güzel bir kurtarış yaptı.
39’da Serkan’ın güzel ortasını Vardar çok iyi değerlendirdi ve ilk yarının skoru belli oldu: 3-0
Arnavutköy Belediyespor ikinci yarıya güzel başladı. 47’de Ramazan’ın güzel pasında Vardar sol ayağının dışıyla kendisinin ikinci, takımının dördüncü golünü attı: 4-0
Daha sonra Kaptan sahneye çıktı ve 57’de Vardar’ın güzel ara pasında plase vuruşla farkı beşe çıkardı. 75’te Yeni Ortabayırspor bir gol buldu ve maçın skoru belli oldu: 5-1.
Arnavutköy Belediyespor 24 puanla grupta lider durumda.


HABER: MURAT FİLİZ
FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ

1 yorum:

Unknown dedi ki...

ben daha fazla fark bekliyodum 5 te kaldilarsa iyi skor bence ortabyr icin:) ramazan eski hocasina kiyak yapti sanirim. 1 tane atmis:)

İstanbul 1. Amatör Lig 26 Ekim 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...