Salı, Kasım 23, 2010

Atatürk’üm Seni Çok Seviyoruz Turnuvası başladı

Tophane Tayfunspor

Atatürk’üm Seni Çok Seviyoruz Futbol Turnuvası Levent Spor Tesisleri’nde başladı.

İlk maç Tophane Tayfunspor, Ulusspor’u 3-0 yendi. İkinci müsabakada Mecidiyeköy Tayfunspor ev sahibi Leventspor’u güzel bir oyundan sonra 8-1 mağlup etti.
Leventspor
İkinci grubun ilk maçında Boğaziçispor, Güngören Doğuşspor’u çekişmeli ve zevkli geçen maçta 3-2 yendi. Kırmızı-Beyazlılar 2-0 geriden geldi ve maçı 3-2 kazandı. Son müsabakada Olimpiyatspor Zaferspor’u 8-1 yenerek gücünü gösterdi. Maçın yıldızı, beş gol atan Olimpiyatspor’un kaptanı Özgür Çiftçi oldu.
Mecidiyeköy Tayfunspor
Atatürk'üm Seni Çok Seviyoruz Futbol Turnuvası’na Leventspor Kulübü Başkanı Mehmet Şenozan ve Yönetici Amaç Şenozan’ın ilgi ve alakaları turnuvanın takımlarını mutlu etti.
Turnuvada hakemlikleri Suat hoca, Orhan hoca, Mustafa hoca, Atilla hocalar yaptı.
Boğaziçispor
 Ben burada emeği geçen ve gençlerin spor yapabilmeleri için tesislerini gönülden açan başkana ve kulübüne çok teşekkür ederim.
Güngören Doğuşspor
Olimpiyatspor
Zaferspor
 HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Orhan bey neden Levent ve Tophane Tayfun haricinde hiç süper amatör ve Bal ligi altyapıları minikleri falan davet edilmedi?

İbrahim ÇELİK dedi ki...

Boğaziçi camiasını böyle anlamlı bir turnuvaya katılıp galibiyet aldığı için kutluyorum.Ayrıca Kadir Hocaya ve Suat Hoca yada amatör futbola verdikleri emeklerinden dolayı kutluyorum.Herkese kucak dolusu selam ve sevgiler.İbrahim Çelik(Futbolcu İsmail ÇELİK'in Babası)

Kozdere Özkanspor ve Merterspor yenişemedi

İstanbul 1.Amatör Lig 11. Grup 2. hafta karşılaşmasında Kozdere Özkanspor, Çayırbaşı M.Sedat Özsoy Stadı'nda Merterspor'la 1-1 berab...