Perşembe, Kasım 25, 2010

Bayrampaşa'da gol sesi çıkmadı


BAYRAMPAŞA TUNASPOR: 0 ÇIKSALINSPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup'ta oynanan maçta Bayrampaşa Tunaspor kendi evinde ligin namağlup takımı Çıksalınspor ile 0-0 berabere kaldı.

Tribünler doluydu
Bu hafta sonunun en güzel tarafı Tuna ile Çıksalın arasında oynanan maçta tribünlerin tıklım tıklım dolu olmasıydı. Her iki takımın taraftarlarının bu önemli maça büyük ilgi göstermesi amatör futbola verilen önemi gösteriyordu.

Ortada mücadele
Her iki takımda defansını sağlam tutup, karambolde gol bulmanın derdindeydi. Bir tek hafızalarda kalan pozisyon ise Tunaspor’dan Ekrem’in aşırtma vuruşunda topu Çıksalın kalecisi Oktay mükemmel bir şekilde kornere çelmesiydi ve kornerden gelen topa Uğur dokundu ve top direkten geri döndü. Maçı kısaca bu şekilde özetleyebiliriz.

Bu Çıksalın zor yenilir
Çıksalın takımı çok sağlam ve diri bir takım. Kalecisinin ve defansının bir birleriyle uyumlu olmaları da seyir zevkini arttırıyor. Ayrıca Çıksalındaki göze batan oyunculardan Tolga eksiksiz bir oyun ortaya koydu.

Tunaspor’un işi zor
Centilmence mücadelenin yanında bireysel yetenekleri yüksek olan oyunculardan kurulu. Ama sonucu değiştirecek oyuncuyu bu maçta göremedik. Burak duruşu ve oynadığı futbol ile gelecek adına güven veriyor. Ozan ve Uğur ileri ikilide iyi mücadele örneği sergilediyselerde Tunaspor’un aradığı gol bir türlü gelmedi.

Stat: Bayrampaşa Belediye Tesisleri
Bayrampaşa Tuna: 1-Hakan 2-Burak 3-Hazar 4-Paşa 5-Ömer 6-Selçuk 7-İhsan 8-Osman 9-Ekrem 10-Uğur 11-Ozan
Teknik Sorumlu: Ergün Gelen
Çıksalın: 1-Oktay 2-Ahmet 3-Cenk 4-Serkan 5-Tolga 6-Yasin(Ahmet)7-Kirkor( Ümit)8-Engin 9-Ergin 10-Bilal 11-Gökhan
Teknik Sorumlu: Selahattin Karaduman

HABER VE FOTOĞRAF: CEMİL SAĞLAM (PAŞAVİZYON GAZETESİ)

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 23 Ekim 2024 Çarşamba Programı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 4. hafta maçları 23 Ekim Çarşamba günü oynanacak.