Pazartesi, Kasım 22, 2010

Bostancıspor rakip tanımıyor


ALTINORDU: 0 BOSTANCISPOR: 2
İstanbul 1. Amator Lig 13. Grup’ta, ikinci yarının ilk maçında Kartal temsilcisi Altınordu Bostancıspor'u konuk etti. Maçı konuk Bostancıspor 2-0 kazandı.

Hava kapalı serindi. Altınordu ligde rahat bir nefes almak için sahaya cıktı, Bostancı ise zirve mücadelesi için sahadaydı.

En hızlı Gol...
Hakemin düdüğü ile maça başlayan Bostancıspor henüz 30. saniyede golü buldu. Soldan ceza sahasına giren Fikret açısını kaybetmesine rağmen Altınordu kalecisini mağlup etmeyi başardı.
İlerleyen dakikalarda yine Fikret ceza sahası içinde topu önünde bulunca kalecinin solundan topu ağlara bıraktı: 0-2

Gergin anlar
İkinci golden sonra hakeme itirazları nedeniyle Altınordu teknik direktörü saha dışına gönderildi. Hoca maç içinde saha dışından da itirazlarına devam etti. İlk yarı 2-0 sona erdi.

İkinci yarıda roller değişti
İlk yarının aksine ikinci yarıda tutuk, kendine güvenmeyen, çok kolay hata yapan bir Bostancıspor sahadaydı. Kırmızı-beyazlı takım oyunu tamamıyla kendi yarı sahasında kabul etti. Altınordu atak üzerine atak yaptı. Çaprazdan Samet önüne düşen topu bekletmeden yarım voleyle kaleye yolladı ancak gününde olan Kaan topu tabiri caizse çataldan çıkardı. Bostancı defansında Osman,Ramazan, Abdullah ve Mert tedbirli ve konsantreydi. Altınordu forvetlerinden Ata bir pozisyonda boş kaleye kaçırırken takımına adeta saç-baş yoldurdu.

80. dakikada yine Samet'in şutu tehlike yarattı. Yerden sert kaleye giden top Osman'a çarpıp yön değiştirince Kaan ayaklarıyla güçlükle kritik bir kurtarış yaptı. Maçta skoru etkileyecek başka pozisyon olmadığından müsabaka 2-0 Bostancıspor’un galibiyeti ile sona erdi.


HABER-FOTOĞRAF: NAİM ULUYOL

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Hakem iyi taraf tuttu.. bir an kaleciyi geçip skoru 3-0 yapıcak sandım....yazık sadece

Adsız dedi ki...

ben altınorduyu takip eden biri olrak maç kadrolarına baktım altınordunun bütün hepsini yanlış yazmışsınz biraz araştırıp haber yapın yayımlayın bence altınordu kalecisi bostancının kalecisinden en az 2 gömlek üstte bir maç çıkardı bostancı kalecisini övüorsunuz yazıkk.

Unknown dedi ki...

Yaptıgım Haber'de hiç bir yanlıslık yok eğer yanlıs diyorsanız siz maçları yanlış izliiyorsunuz demektir. Kadrolar Esame listesinden alınarak yazılmıstır.
Kaleciler hakkındaki yorumunuza aldıgım istatisliklerle cevap vereyim...

istatisliklerle bakalım...
Altınordu Kale
30.snye 1-0 kalecinin müdehalesi yok
15. dakika orasahadan bostancının serbest vuruşunu çıkardı
20. dakika 2-0 müdehalesini yaptı içeriye tokatladı.
2. yarı top gelmedi

Bostancı Kale
ilk yarı Top gelmedi
50. dakikada birtane uçarak top cıkardı.
60. dakikada karsı karsıya kayarak aldı
70. dakikada sametin çaprazdan şutunu çıkardı
75. dakikada defansın ayagına carpan kontrpiyede kalarak zor bir kurtarıs yaptı.
maçın bitimine yakın ise zor zamanlarda yantoplarıyla takımı rahatlattı..

Nasıl bir maç izleme yönteminiz varsa bence değiştirin... Tahminen Altın ordu kalecisi yada onun arkdasısınız. Kaybeden tarafsınız Tarafsız bakamazsınız...
Ama sizde haklısınız Sonuçta ''Kuzguna Yavrusu güzel gelirmiş'' diye bir laf var.

Unknown dedi ki...

Maçı bir haberci olarak bende izledim Altınordu ilk yarı vasat bir futbol oynadı ancak 2. yarı Bostancı Kalecisi olmasaydı galip gelebilceği bir oyun oynadılar...
2 kalecide mükemmel özelliklere sahip kalecilerdi...
Esame listesindeki doğum tarihlerine bakarsak arada 3 yaş fark var buda 3 sene 20 şer maçtan 60 maç tecrübesi demektir. Bostancı nın kalecisi yasının verdiği tecrübe ile maçı kazandırdı diyebiliriz.
''Murat Emirci''
Yerel Yaşam Gazetesi spor muhabiri

Adsız dedi ki...

Yenilen Pehlivan güreşe Doymazmış Diye bir laf duydunmu hiç :))))

Adsız dedi ki...

madem altınordu kalecisi o kadar iyide niye 2 goldede açıyı kapatamadı..kurtardığı bir pozisyon oldumu...karaladığın kaleci 3 tane yüzde yüz top çıkardı sametin çaprazdan vurduğu top..müdafaya çarpıp ters ayak üzerinde kalıp ayağı ile çıkardığı top çaprazdan vurulup doksana giden top daha sayımmi?? laf olsun diye yazı yazıyorsun..ayıp ayıp bizde o gün maçı seyrettik ama sen her halde önce u 17 maçına takılıp kalmışsın:))))

Adsız dedi ki...

vay arkadas ne sutlar cekmısım kalecı neler cıkarmıs yawww:D:D:D buarada altınordunun ısımlerı tamamı ıle yanlıstır samed harıcınde

Adsız dedi ki...

Samet bırakmıssın la noldu???

Adsız dedi ki...

sen kımsın :D

Girne Gençlik'ten mucizevi galibiyet

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta ilk 3 maçını berabere tamamlayan Girne Gençlik, deplasmanda Kartalspor'u 3-2 yenerek ilk galibi...