Cuma, Kasım 19, 2010

Çok isteyen değil, işini bilen kazandı!


BEŞYÜZEVLERSPOR: 2 İFA SPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Beşyüzevlerspor, üst sıralardan kopmak istemeyen İFA’yı 2-0 mağlup etti.

Yıldıztabya Sahası’nda oynanan karşılaşmaya İFA takımı ve taraftarı çok istekli gelmişlerdi. Ev sahibi takım olarak Beşyüzevler görünmesine rağmen İFA taraftarı takımını sanki kendi sahasında gibi takımlarını desteklemeye gelmişlerdi.
Anlaşılacağı üzere çok istekli olan ifa takımı görünüyordu ama maç sonucuna bakıldığında istekli olan değil işi bilenin kazandığı bir karşılaşma oldu bu maç.

İFA 9 kişi kaldı
İlk yarıda Serkan ile 1-0 öne geçen Beşyüzevler, ikinci yarıda da Semih ile bir gol daha bulunca maçı 2-0 kazanmasını bildi. İFA’da 8 numaralı Hasan iyi şeyler yapmaya gayret etti ancak oyun için olan hırsına rağmen ikinci sarıdan kırmızı kart görmekten kendini kurtaramadı.
Oyuna sonradan giren 14 numaralı oyuncu da maçın son anlarında kırmızı kart gördü ve İFA takımı son 10-15 dakikayı 9 kişi tamamlayabildi.

Beşyüzevler kaptanının futbol performansı zaten haftalardır dikkatimizi çekmekte. Bu maçta da forvet Serkan üstün bir performans sergiledi ve güzel oyununu bir gol ile süsledi.

HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

1 yorum:

DeVrİYE dedi ki...

taraftar olarak üstümüze düşeni yaptık takımımızın kötü gününde olması hakeminde maçı kötü yönetmesi sonuçunda mağlup ayrıldık.HİSARDAYIZ BUGÜN

Esatpaşaspor'da çifte imza

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Esatpaşaspor iki önemli ismi kadrosuna kattı.