Perşembe, Kasım 18, 2010

Hasköyspor'a Merkezefendi'den kötü sürpriz


HASKÖYSPOR: 1 MERKEZEFENDİSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup’ta Hasköyspor, ilk yarının son maçında, galibiyetsiz grup sonuncusu Merkezefendispor’la 1-1 berabere kalarak büyük şok yaşadı.

Hasköy maça çok tutuk başladı. İlk yarı tipik bir orta saha mücadelesiyle geçiyordu, sadece 24 .dakikada Suat bir fırsatı değerlendiremedi, daha sonra da Eren bir kafa vuruşundan yararlanamadı. Hasköy belki de bu sezon seyircisi önünde en kötü futbolunu oynuyordu. Kanat bindirmelerinden de sonuç alamayan Hasköyspor ilk yarıyı 0-0 berabere bitirdi.

İkinci yarıda da kısır bir çekişme vardı, iki tarafta bir türlü gol pozisyonu bulamıyordu fakat bu yarıda Merkezefendili genç futbolcular biraz daha gayretli göründü. Oyunun 57: dakikasında ev sahibi takımda kaptan Fırat kafasına aldığı bir darbe ile yerde kaldı, oyun bir süre durdu. Kaptan, kafası bandajlı şekilde oyuna devam etti. Sonradan Fırat’ın kafasına 14 dikiş atıldı.

64. dakikada Hasköy’de sağ bek Samet ayağına aldığı bir darbe ile sakatlanarak oyun dışı kaldı ve yerine 15 numara Oğuzhan girdi. 68. dakikada Hasköyspor penaltı kazandı ve kaptan Fırat kullandığı atışı gole çevirerek durumu Hasköy lehine 1-0’a getirdi.

Maç bundan sonra kopacak derken Merkezefendi oyunda dengeyi kurdu ve 83. dakikada özlediği gole kavuştu. Maç da 1-1 sona erdi. İMES-Avcılar Belediye maçının berabere bittiği haberi gelirken Hasköyspor büyük bir fırsat kaçırmanın üzüntüsünü yaşadı.

HABER-FOTOĞRAF: YUSUF ŞENER

Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 27 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...