Perşembe, Kasım 18, 2010

HEASK'ta durmak yok, çalışmaya devam!


İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup’ta geçtiğimiz haftayı ‘bay’ geçiren Şişli ekibi Halide Edip Adıvarspor, hedefine varabilmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Genç teknik direktör Kubilay Erel ve ekibine lig sonuna ve daha sonra oynanacak olan play-off müsabakalarına kadar  durmak yok.

Zor bir dönemeçte olduklarının farkında olan başarılı ekip, bir puanın değil bir golün bile ne kadar önemi olduğunu, lig sonunda ne kadar hayati değer taşıdığını bildiklerinden temkini elden bırakmıyorlar.
Teknik direktör Kubilay Eren "Rakiplere değil, biz işimize  bakıyoruz" diyerek söze başladı ve şöyle devam etti: “Bay geçtiğimiz bu haftayı çalışarak geçirmekteyiz. Kendi tesislerimizde sabahın erken saatlerinde  çalışmaya başladık. Bize durmak yok. Grubumuzda çok güçlü rakiplerimiz var. Bizim hedefimiz bitmiş olan ilk yarıdaki başarımızın üstüne ikinci yarıda alacağımız başarılı sonuçları eklemek. Ekibimin performansı daha çok koşan, yorulmak nedir bilmeyen, daha iyi bir ekip olarak mücadelelerimizi yaparak gurubumuzda lig sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek. Çalışmalarımız bunun için. Hedefimiz play-off’a çıkıp, burada başarılı olarak gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de oynamaktır. Hocamız İlker Çelik ile beraber ekimize bunları başaracak gücü aşılamaktayız.”

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

1 yorum:

Unknown dedi ki...

burak kırıkçı oleyyyyyy

İstanbul 1. Amatör Lig 27 Ekim 2024 Pazar Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...