Pazar, Kasım 21, 2010

İstinye'nin büyük çıkışı sürüyor


ALİBEYKÖY PARSELLER: 0 İSTİNYESPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup'ta alt sıralardan kurtulmak isteyen Alibeyköy Parsellerspor ile son haftalarda aldığı iyi sonuçlarla yükselişe geçen İstinyespor Alibeyköy Stad'ında karşılaştı. İstinye bu zorlu müsabakadan 0-1 galip ayrıldı.

İstinye 10 kişi kaldı
İlk yarısı golsüz geçen müsabaka her iki takımda skoru değiştirecek golü bulamadı.
Maçın 82.dakikasında orta alan İstinye'de Okan rakibine sert girince hakem Kerem Ersoy tarafından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

86.dakikada Alibeyköy Parseller'de defans oyuncusu Oktay'ın savunmada yaptığı hatada Gökhan, kaleci Yasin ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve İstinye deplasmanda 0-1 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca beyaz-kırmızılı deplasman ekibi İstinye sahadan 0-1 galip ayrıldı.

İstinye 12.hafta sonunda 15 puanla 4.sırada kendine yer bulurken, Alibeyköy Parseller ise 11 puanla düşme hattının içiinde bulunuyor. Haftaya İstinye Çatalca'yı konuk ederken Alibeyköy Parseller ise Beyoğlu Yeniçarşı'nın konuğu olucak.

Stat: Alibeyköy
Hakemler: Kerem Ersoy-Mehmet Taştekin-Ozan Bileyci
Alibeyköy Parsellerspor: 22-Yasin 2-Ömercan 3-Adnan 4-Oktay 5-Mustafa 6-Ahmet 7-Enes 8-Osman 9-Samet 10-Murat 11-Feyyaz
İstinyespor: 1-Aykut 2-Mert 3-Ahmet 4-Murat 5-Ervan 6-Okan 7-Hakan 8-Ayhan 9-Mahmut 10-Gökhan 11-İbrahim
Kırmızı Kart: dk 82 Okan (istinye)
Gol: dk.86 Gökhan(İstinye)

HABER VE FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK

Hiç yorum yok:

Samet Birdemir Bayrampaşaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor, son olarak Bayrampaşa Yenidoğanspor'da forma giyen Samet Birdemir'i renklerin...