Pazartesi, Kasım 08, 2010

Kalespor Paşa Paşa galip


KALESPOR: 4 İZZETPAŞASPOR: 2
İstanbul 1.Amatör Lig 3.Grup'ta son haftalarda aldığı iyi sonuçlar ile dikkatleri üzerine çeken Kalespor, Eyüp Bahariye Sahası’nda konuk ettiği Şişli ilçesinin yeşil-beyazlı ekibi İzzetpaşaspor’u 4-2 yenerek çıkışını sürdürdü.

Maçın 5. dakİkasında İzzetpaşa duran toptan Münür'ün kafa vuruşu ile deplasmanda 0-1 öne geçti. Kalespor golün şokunu atlatmak isterken özellikle orta alanda Murat, sol tarafta Yasin ve sağ tarafta Oktay'ın bindirme ve ortalarında ileri uçta Ali Terzi ve Yunus'la net fırsatlardan yararlanamadı.

Maçın 40. dakikasında Kalepsor'un baskıları sonunda golü getirdi. Sinan'in ceza alanı içine yerden yaptığı ortada Ali Terzi rakibi tarafından çekilip yere düştü ve top bir anda arka direğe gitti. Arka direkte topla buluşan Murat yerden sert vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve Kalespor skoru 1-1’e getirdi.

43’te, Kalespor'da ilerlemiş yaşına rağmen inanılmaz bir mücadele eden Murat’ın ceza alanının hemen önünde sert vurduğu şutta top defans çarpıp kaleci Mehmet’i kontrpiyede bırakarak ağlara gitti ve Eyüo temsilcisi 2-1 öne geçti.

Maçın 45. dakikasında Kalespor'da sağ taraftan ceza alanı içine yapılan ortada, çapraz pozisyonda topa voleyle vuran Sinan attığı şık golle ilk yarının skorunu belirledi: 3-1

Maçın 57. dakikasında İzzetpaşa golü buldu. Kalespor ceza alanı içindeki karambolde Kalespor kalecisi Mehmet ve savunmanın anlaşamaması sonucunda top son olarak İzzetpaşalı Uğur'un önünde kaldı. O da topuk arkası ile topu ağlara gönderdi ve skoru 3-2’ye getirdi.

62’de Kalespor’da tecrübeli oyuncu Ali Terzi savunmanın arkasına sarkıp kaleci Mehmet sıyrılıp yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Kalespor bu golle maçta 4-2 öne geçti.

Örnek bir davranış
Maçta zaman zaman sakatlıklar olurken her iki takım da centilmence davranışlar gösterdi. Örneğin Kalespor'da Ali Terzi sakatlanan rakip oyuncunun saha kenarına çıkması için oyuncunun taşınmasına yardımcı oldu.
Maçın 76.dakikasında ise İzzetpaşa'da Ogün kırmızı kartla oyun dışında kalırken maç da Kalespor'un 4-2 galibiyeti ile sonuçlandı.

Stat: Bahariye
Kalespor: 1-Mehmet 2-Deniz 3-Okan 4-Ahmet 5-TAyfun 6-Gencay (14-Ali Nail)7-Oktay (16-İsmet) 8-Murat 9-Yunus 10-Ali 11-Sinan
İzzetpaşaspor: 1-Mehmet 2-Kemal 3-Feti 4-Uğur 5-Fırat 6-Uğur 7-Ogün 8-Mesut(16-İsmail) 9-Münür 10-Cüneyt(13-Eren)11-Burak (15-Onur)

HABER VE FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK

Hiç yorum yok:

Süleyman Bağcı yuvaya döndü

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Ceylanspor, deneyimli golcü Süleyman Bağcı'yı renklerine bağladı.