Pazar, Kasım 21, 2010

Karagümrük kendine geldi



KARAGÜMRÜKSPOR: 2 BİGASPOR: 0
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta Karagümrük Stadı'nda Karagümrük'ün konuğu henüz ligde galibiyet ile tanışamayan Çanakkale temsilcisi Bigaspor oldu. Karagümrük'ün cezası nedeni ile seyircisiz (!) oynanan maçta, ev sahibi kırmızı-siyahlılar, rakibini ikinci yarı bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı.  


Maçın ilk yarısında her iki takımda dengeli bir oyun ortaya koyarken, pozisyon anlamında pek üretkenlik gösteremediler ve ilk yarı 0-0 eşitlikle geçildi. Hakem Lokman Polat ilk yarının bitiş düdüğünü çaldıktan sonra takımlar soyunma odalarının yolunu tutarken Bigaspor'dan Ceyhun ile Karagümrük'ten Hakan arasında tartışma çıktı.

Karagümrük'ün 58. dakikada Bigaspor ceza alanı içinde geliştirdiği atakta Seyithan altı pas çizgisi önünde topla buluştu ve sol ayağı ile düzgün bir vuruş yaparak topu Bigaspor ağlara gönderdi ve Karagümrük bu gol ile 1-0 öne geçti.


Maçın 90. Dakikasında, Karagümrük'ten Cem’in ceza alanı hemen dışında vurduğu şutta top defans oyuncusuna çarptı ve Bigaspor kalecisi Cengizhan’ın ileride yakalandığı pozisyon Cengizhan’ın üzerinden sekip ağlara gitti ve böylece Siyah-Kırmızılılar bu golle 2-0 öne geçti.


Taraftar engel tanımıyor!
Maçta kalan sürelerde başka gol olmayınca Karagümrük sahadan 2-0 galip ayrılarak 7. hafta sonunda puanını 9’a yükseltirken, Bigaspor ise 7 maçta topladığı 3 puan ile halen ligde son sırada yer alıyor. Bu maçı da izlemenin bir yolunu bulan Karagümrük taraftarların maçta sonra galibiyet kutlaması görülmeye değerdi. 


Stat: Karagümrük Arena
Hakemler: Lokman Polat*** Gökçen Seven*** Mücahit Değirmenci***
Karagümrük:  1-Tuncay*** 2-Serkan*** 3-Adem*** 4-Serhat*** 5-Hakan*** 6-Çağdaş** 7-Cem*** 8-Başar***(14-Nihat***)(13-Burak***)9-Seyithan*** 10-Yasin*** 11-Aycan***(15-Hüseyin***)
Bigaspor: 1-Cengizhan** 2-Ersan***(15-Aykut**) 3-İbrahim**(16-Kenan**) 4-Şahin*** 5-Fatih*** 6-Semih** 7-Nazım** 8-Oğuz** 9-İlyas*** 10-Mustafa**11-Ceyhun*(18-Mehmet**)


Haber ve Fotoğraf: Öner YIĞRIK

2 yorum:

Adsız dedi ki...

maradona kazım takıma bi hava kazandırmış büyük hocadır işini iyi yapar çalışır kocamustafapaşada yaptıklarından sonra yeniden f.k.gümrükte bi dönem profesyoneldede çalıştırmıştı zaten büyük hoca sana başarılar

melih1908 dedi ki...

KARAGÜMRÜK e 3 lig yolunda basarılar...

BAL 10. Grup 23 Ekim 2024 Çarşamba Programı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 4. hafta maçları 23 Ekim Çarşamba günü oynanacak.