Pazartesi, Kasım 22, 2010

Kartal Belediyespor uzatmada yıkıldı


KARTAL BELEDİYESPOR: 0 MALTEPESPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 10.Grup'ta son haftalarda iyi bir ivme yakalayan İstanbul Kartal Belediyespor, 90+3.dakikada penaltıdan Çağlar'ın kaydettiği golle bir diğer İstanbul ekibi, Maltepespor'a 1-0 mağlup oldu.

Zorlu karşılaşma öncesi Kartal Bulvar Stadı'nda güzel görüntüler vardı. Sahaya iki ekip birlikte çıkarken Kartal Belediyespor takım kaptanı Mustafa Bayat'ın deplasman ekibini çiçekle karşılaması futbol adına güzel bir görüntü oluşturdu. Bunun yanında haftayı deplasmanda geçiren Kartalspor taraftarları da bu mücadelede ilçe takımlarına destek olurken maç öncesi tribünlere çağırarak jestte bulundu.

Karşılaşmanın başlama düdüğü ile birlikte iki ekipte kontrollü bir oyun sergiledi. İlk dakikadan itibaren orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada iki ekipte birbirine üstünlük kuramadı. İlk yarıda akılda kalan tek pozisyon ise Kırmızı-Beyazlılar’ın direkten dönen topu olurken bunun dışında kayda değer bir pozisyon olmayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

30.dakikada tribünler hareketlendi!
Karşılaşma normal seyrinde devam ederken 30.dakika itibari ile Maltepespor taraftarlarının stada gelmesinin ardından Kartal Belediye tribünleri bir anda hareketlendi. Konuk Maltepe taraftarlarının tribünlere yerleşmesinin ardından ev sahibi tribünlerinden taş ve koltuk yağmuru başladı. İki tribün arasında kalan protokol tribünü boşaltılırken devre arasına kadar süren sürtüşmede atılan ses bombalarında bir kaç polis memurunun etkilendiği görüldü. Güvenlik güçlerinin aldığı sıkı tedbirler neticesinde olaylar kısa sürdü ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

İkinci yarıda karşılaşma yine orta alan mücadelesi şeklinde geçti. İki ekip de birbirine üstünlük kurmaya çalışsa da orta alana sıkışan oyun neticesinde izleyenler seyir zevki düşük, pozisyonun neredeyse hiç olmadığı bir karşılaşma izledi. İkinci yarının kaleyi bulan ilk şutu konuk Maltepespor'da Cumhur'dan gelirken kaleci İbrahim için kolay bir top oldu.
Son dakikalara girilirken ise oyunda biraz daha baskın gözüken Kartal Belediyespor rakip savunmayı geçmekte zorlandı. Kırmızı-Beyazlılar’ın akılda kalan tek pozisyonunda Yakup'un ceza sahası dışından vuruşunda bu kez Maltepespor kalecisi Murat başarılıydı.

İbrahim'in büyük hatası golü getirdi!
Karşılaşmanın hakemi uzatma dakikalarını gösterdiğinde taraflı-tarafsız herkes maçın berabere biteceği görüşündeydi. Uzatma dakikalarının son saniyelerinde Kartal Belediyespor'da kaleci İbrahim’in, ceza sahasına giren ve açısı daralan Cihan'a yaptığı müdahale sonucu karşılaşmanın hakemi Fahri Var tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Konuk Maltepespor penaltı kararı sonrası büyük sevinç yaşarken, Çağlar'ın penaltıyı gole çevirmesinin ardından bu sevinç ikiye katlandı.

Penaltının golünün ardından karşılaşmanın hakemi Fahri Var son düdüğünü çalarken Maltepespor cephesinde büyük sevinç vardı. Ev sahibi Kartal Belediyespor'da büyük bir hüzün yaşanırken kaleci İbrahim adeta yıkıldı.

Ambulans var, sağlık görevlisi yok!
Karşılaşmanın başlama vuruşu öncesi ambulans ile birlikte sahada bulunan sağlık görevlisi ikinci yarıda tabir-i caizse sırra kadem bastı. Karşılaşmanın son dakikalarına doğru aldığı darbe ile Kartal Belediyesporlu Kazım'ın kaşında açılma meydana geldi.Kenar yönetimi tarafından oyundan alınan Kazım bekleyen ambulansın yanına geldiğinde ise sağlık görevlisinin olmadığı haberiyle tedavisi yapılamadan tekrar kulübesinin yolunu tuttu.

Oyuncular aynı renkler farklı!
Karşılaşma eski takım arkadaşlarını da bir araya getirdi.Geçtiğimiz sezon Yeniköyspor forması altında mücadele eden 10 oyuncu ve teknik direktör Atakan Çağlayan yine bir araya geldi ancak bu kez farklı forma altında... Oyuncuların bir kısmı Kartal Belediyespor forması giyerken Atakan Çağlayan ve futbolcuların diğer kısmı Maltepespor forması altında mücadele sergiledi. Amaçlar ve renkler farklı olsa da dostluğun baki kalacağı yeniden görüldü.

STAT: Kartal Bulvar
HAKEMLER: Fahri Var, Armağan Çekinmez, Alper Uslu
İST. KARTAL BELEDİYESPOR: İbrahim*, Onur**, Azim*, Bahadır**, Ömer*(dk.74 Cihan ?), Kazım*(dk.79 Tolga ?), Mustafa**, Tunç*, Yakup*, Mehmet*, Emrah*(dk.61 Mete*)
TEKNİK DİREKTÖR: Süleyman Tohumcu
İST. MALTEPESPOR: Murat*, Ramazan*, Gökhan**, Cumhur*, Ali Kemal*(dk.74 Cihan**), Ufuk*, Savaş*(dk.88 Mustafa ?), Çağlar**, Ulaş*, Hamza*(dk.62 Uğur*)
TEKNİK DİREKTÖR: Atakan Çağlayan
GOL: Çağlar(90+3) Maltepespor
SARI KARTLAR: İbrahim  /  Cumhur, Alper, Hamza

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

5 yorum:

Adsız dedi ki...

UĞUR BU TAKIMDA NASIL YEDEK KALIR ANLAMAK ZOR..ONUN EKSİKLİĞİNİ HİSSEDİYOR TAKIM..(SNOPY & MÜSLÜM)

Adsız dedi ki...

MALTEPEDE KAMİL HOCA BIRAKTIMI HOCA NIYE YARDIMCISI ATAKAN HOCA GÖZÜKÜYOR

Gökhan dedi ki...

Esame listesinde Teknik Sorumlu olarak Atakan Çağlayan gözüktüğü için onun ismini notlarımın arasına aldım.

Adsız dedi ki...

maltepe karagumruk gıbı oldu fedarasyona seslenıyorum ferıkoy macında yaptıklarından dolayı ceza ne oldu maltepe seyırcısı sızı FERIKOY e beklıyoru<z ama lutfen gelınkı bız de sızı guzel karsılıyarım saygılarımla

Adsız dedi ki...

bu kartalaın her maçı olay adamlara ceza yok bravo federasyon..

Beylikdüzüspor 'Demir' gibi

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta ilk iki maçlarında 4 puan toplayan iki ekibin maçında Beylikdüzüspor sahasında İstiklalspor'u 4-0 ye...