Perşembe, Kasım 18, 2010

Kavacıkspor az ama 'Öz' attı



İstanbul 1. Amatör Küme 16.grup'ta yoluna hiç puan kaybetmeden devam eden Kavacıkspor takipçisi Sancaktepespor ile oynadığı müsabakadan 1-0 galip ayrılarak aradaki puan farkını da iyiden iyiye açtı. Yeşil-Beyazlılar'ın golünü 65. dakikada kaptan Erdem Öz attı.


Konfeti, Recep'in kafasını yardı
Kavacık Stadı tarihi günlerinden birini yaşarken camia takımlarına müthiş destek vermeye başladı. Maç öncesinde gerçekleşen tribün şovları ortama güzellik katarken istenmedik bir de kaza meydana geldi. Takım sahaya çıkarken atılan konfetilerden birisi açılmayınca takımın başarılı isimlerinden Recep’in kafasına isabet etti. Kafasında yarılma olan ve acil tedavi edilen Recep karşılaşmayı başı sargılı tamamladı. Recep ile birlikte maç içinde pozisyon gereği bir sakatlık yaşayan Raşit maç sonunda Paşabahçe Devlet Hastanesinde tedavi oldu ve dikiş atıldı.


Kavacıkspor Genel Kaptanı Ahmet Öztürk yaptığı açıklamada, takipçileri konumunda olan Sancaktepespor karşısında özellikle ikinci yarıda ortaya koydukları futbolun mükemmel olduğuna değinerek, "İlk yarı süresince gol kaydına muvaffak olamadık. İkinci yarı ile birlikte Kavacıkspor gerçek gücünü kanıtlarcasına maçı tek hakimi noktasına geldi. Beklediğimiz gol tam bir organizasyonla geldi. Orta sahada başlayan etili atağımızda İsmet’in yaptığı güzel ortaya kaptanımız Erdem Öz mükemmel bir açı ile vurduğu kafa şutu ile rakip kaleciyi avladı. Gol tribünlerde de bizlerde de büyük sevinç yaşattı. Aldığımız bu galibiyet ile en yakın takipçimiz ile aramızda 10 puanlık bir fark da oluşmuş oldu” diye konuştu.


Taraftarlardan büyük centilmenlik
Sancaktepe karşılaşmasının son yıllardaki en mükemmel futbolu da sahaya yansıttığını sözlerine ekleyen Kavacıkspor Genel Kaptanı Ahmet Öztürk bir paragraf da Kavacıkspor taraftarlarına açarak,”Bugün Kavacıksporlu olmaktan büyük heyecan duydum keyif aldım. İşte camia bütünleşince, takımlarına güvenip sahip çıkınca nasıl başarılı bir tablo ortaya çıkıyor gördük. Bugün gerek tribün şovları ile gerekse de Kavacık esnafının olaya vakıf olması ve bunu astıkları pankartlarla yansıtmaları ile ayrı bir sevinç yaşadık. Bu konuda camiamızın sevilen siması Mehmetali Tomar kardeşimizin özverili çalışmalarını kesinlikle göz ardı edemeyiz. Şahsım ve Kavacıkspor Yönetimi olarak kendisine teşekkürlerimiz iletiyoruz” diye konuştu. 


Bu arada karşılaşma sonunda Kavacıkspor taraftarlarının rakip takımı alkışlarla uğurlaması ve maç süresince kötü hiçbir tezahürata rastlanılmaması günün güzelliklerindendi. 


HABER VE FOTOĞRAF: TALİP  ERCAN 

Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 26 Ekim 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...