Salı, Kasım 23, 2010

Köşe: Futbolumuzun dostları


Ergün Vural hocam ilerlemiş yaşına rağmen  gençlere hizmeti  kendisine ibadet edinmiştir. Onları organize etmek onlar ile beraber olmak kendisine ayrı bir zevk vermektedir. Aynı heyecanı Güngören Doğuşspor’da Orhan hoca da yaşamakta. Güngören’den gençleri Levent’e getirmek onları organize etmek onun hizmet anlayışıdır.

Ya Suat hocamız? Genç arkadaşımız sporu öylesine sevmektedir ki saygı duymamak kendisine haksızlık olur. Boğaziçispor’a hizmet onun için bir görevdir.

Atilla Hoca kendisi çok renkli kişidir. Arabası ile takımı götürür getirir. Sevecendir, sporcusu ile arkadaştır, kardeş gibidir. Onlara sporu sevdirebilmek için neler yapmaz.

Ben bu arkadaşlarımı sizlere tanıtmak istedim. Kendileri mütevazidirler. Onları ve onlar gibilerini tanırız her kez tanır onları. Onlar gençleri öylesine severler ki ne sağlıkları, ne paraları önemlidir kendileri için. Onlar bir bütündür her yerde onlar vardır. Onlara engel yoktur, onlara sevgisizlik yasaktır.

Talat hocayı en sona sakladım, Mecidiyeköy Tayfunspor’un başında şimdi alt yapıda. Ne maçı olursa olsun onun için birdir, ciddidir.

Sizler olmasanız dostlarım futbolda olmaz inanın. Gençler de biliyorum ki sizleri çok seviyorlar.

YAZI: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

Girne Gençlik'ten mucizevi galibiyet

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta ilk 3 maçını berabere tamamlayan Girne Gençlik, deplasmanda Kartalspor'u 3-2 yenerek ilk galibi...