Cuma, Kasım 19, 2010

Küçükçekmece'de kulüpler bayramlaştı



Barış ve kardeşliğin pekiştiği, paylaşım ve mutluluğun bir başka yaşandığı Kurban Bayramı kutlama programı Küçükçekmece’de gerçekleştirildi. Vali Hüseyin Avni Mutlu ve Belediye Başkanı Aziz Yeniay’ın yansıra Küçükçekmece Amatör Spor kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk ve yönetim kurulu Siyasi parti temsilciler,Dernekler katılımıyla gerçekleşdi.


Küçükçekmece Nikah Sarayında gerçekeşen Bayramlaşmaya İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı ve başkan yardımcıları,Küçükçekmece Amatör Spor kulüp Başkanları sivil toplum örgütleri ve çeşitli Dernekler bayram tebrik törenine katıldı. Kutlama programında kısa bir konuşma yapan Vali Mutlu, Küçükçekmecelilerin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, “Başkanımızla beraber Halkalı’daki çocuk yuvamızı ve örnek bir çalışmayla mağdur kadınlarımızı çatısına toplayan Küçükçekmece Kadın Konukevi’ni ziyaret ettik. Yapılan değerli hizmetleri yerinde gördüm, duygulandım. Küçükçekmeceli hanımefendilerin bayramı huzurlu bir şekilde geçirdiğini gördüm, çok mutlu oldum" diye konuştu.


'Küskünlükleri kenara atalım'
Belediye Başkanı Aziz Yeniay da konukların bayramını kutlayarak, “Küskünlükleri bir kenara attığımız, her türlü bencillikten kurtulduğumuz ve barış duygusunu hissettiğimiz bu günlerde beraber olmak en güzelidir. Bu bayram gününde hepinize teşekkür eder, nice bayramlar dilerim” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 5. hafta programı

İstanbul takımlarının yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 5. haftanın programı haberimizin devamındadır.