Perşembe, Kasım 18, 2010

Kuruçeşme'ye üç puanı kaptanı getirdi


KURUÇEŞMESPOR: 2 TEPEBAĞ KÜLTÜRSPOR: 1
İstanbul 1. Amatör Lig 9.Grup'ta Kuruçeşmespor, şampiyonluk adaylarından Tepebağ Kültürspor’u uzatma dakikalarında Kaptan Ergün’ün bulduğu golle 2-1 yendi.

Maçın 32. dakikasında gelişen Kuruçeşme atağında ceza alanı içine atılan uzun topta sakatlıktan kurtulup takımındaki yerini alan tecrübeli golcü Hasan Tutak topla buluştuğu anda rakibi tarafından düşürüldü. Hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Hasan Tutak meşin yuvarlağı ağlara göndererek Kuruçeşme’yi 1-0 öne geçirdi.

Kırmızı gördü, sinir krizi geçirdi
Tepebağ Kültürsporlu futbolcular penaltı golünden sonra hakeme uzun süre itiraz ettiler. Bu itirazların sonunda Tepebağ Kültür kaptanı Koray kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kartın etkisi ile sinir krizi geçiren Koray hakeme saldırmak istedi fakat yeşil-siyahlı oyuncuyu arkadaşları sakinleştirdi ve kısa bir süre yerde kaldıktan sonra saha dışına alınıp maça devam edildi. Maçın ilk yarısı Kuruçeşme'nin 1-0  üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısında Tepebağ Kültür 10 kişi kalmasına rağmen 45-65. dakikalar arasında rakibi üzerinde büyük baskı kurdu fakat Kuruçeşme müdafaasındaki oyuncular pozisyonların gol olmasına izin vermedi.

87’de Kuruçeşme ceza alanı içinde oluşturduğu karambolde çekilen şutta top Kuruçeşmeli oyuncunun eline çarpınca hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Tepebağ Kültür'de Ercan Kılıç geçti ve skoru 1-1 yaptı.

Maçın bu skorla bitmesi beklenirken, 90+3’te Kuruçeşme, Tepebağ Kültür savunmasını az adamla yakaladı. Taner ceza alanı içinde Kaptan Ergün'ü gördü. O da topu düzeltip düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı direğin hemen köşesinde ağlara gönderdi ve Kuruçeşme bu golle 2-1 öne geçti. Kuruçeşme kaptan Ergün'le 3 puana uzanırken haftayı karlı kapatan ekip oldu.

Stat: Çilekli
Kuruçeşmespor: 1-İbrahim 2-Cenk 3-Serkan 4-Serkan t. 5-Emre 6-Hasan 7-Semih(15-Taner) 8-Tanju(16-Cafer) 9-Selçuk 10-Ergün 11-Hasan Tutak(13-Barış)
Tepebağ Kültürspor: 1-Semih 2-Ahmet 3-Aziz 4-Ercan 5-Yücel 6-Ercan 7-Koray 8-Özgür 9-Gökhan 10-Okan 11-Hüseyin
Goller: Hasan Tutak (32 pen), Ergün Kaynak (90+3) / Ercan (87 pen)

HABER VE FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK

Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 27 Ekim 2024 Pazar Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...