Perşembe, Kasım 18, 2010

Levent'te anlamlı bir turnuva


Leventspor Halı Saha Tesisleri’nde sekiz takım arasında düzenlenen ‘Atatürk'üm Seni Çok Seviyoruz Futbol Turnuvası’ pazar günü başlayacak. Turnuvaya Zaferspor, Güngören Doğuşspor, Tophane Tayfunspor, Ulusspor, Boğaziçispor, Mecidiyeköy Tayfunspor, Olimpiyatspor ve Leventspor katılıyor.

Her takıma katılım anısı olarak derecesine göre bir kupa ve sporculara birer şilt verilecek. Maçlar 30’ar dakikadan iki devre olacak, tek devreli lig statüsünde oynanacaktır. Her takımda maç sırasında altı futbolcu bir kaleci oynayabiliyor.

Leventspor Kulübü Başkanı Mehmet  Şenozan, "Amacımız gençlerimize  spor yaptırmak olduğundan tesisimizin halı sahasında Atatürk ve Cumhuriyetimiz  adına gençlerimizin mücadele edeceği turnuva düzenlenmesine  yardımcı olduk. Onlara hizmet etmek çok gurur verici bizlerin görevidir” dedi.
Levent Spor Kulübü ve yönetimine bu desteklerini verdikleri gençler adına bende kendilerine çok teşekkür ederim. Gurup birincilerinin turnuva birinciliği için yapılacak final müsabakası şimdiden merakla beklenir oldu.

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

2 yorum:

Adsız dedi ki...

levent kulübünü ve orhan budakı tebrik ediyorum güzel bir organizasyon fakat ufak bir hata var sanırım.Cumhuriyetin seksendördüncü değil seksen yedinci yılını bitirmiş durumdayız.

Adsız dedi ki...

Degerli kardesim Cumhuriyet 1923de kurulduguna gore tabi ki cumhuriyetimizin 87.yilini bitirmis durumdayiz.Pankart yanlis.Bu yanlisin Levent Spor Kulubu ile en ufak bir ilgisi yoktur.Pankartin duzeltilmesini turnuva ilgilisine iletecegim.Uyariniz icin cok tesekkurler.Saygilar.Amac Senozan.Levent.

İstanbul 1. Amatör Lig 27 Ekim 2024 Pazar Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...