Pazar, Kasım 21, 2010

Özkartal-Sadabad maçı devre arası tatil!

İstanbul 1. Amatör Küme 10.Grup'ta Karayolları Özkartal Sahası'nda oynanan, Karayolları Özkartalspor-Sadabadspor karşılaşması, ilk devrenin bitiminde Hakem Soner Garip tarafından tatil edildi.


Aldığımız bilgilere göre maçın ilk devresi ev sahibi Karayolları Özkartal takımının 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Hakemin yönetiminden memnum kalmayan, bir oyuncusu ihraç edilen, bir de aleyhlerine penaltı kararı verilen Sadabad Kulüp Başkanı Cengiz Öztürk’ün devre arasında soyunma odasına doğru yönelen Hakem triosuna doğru tribünden gelerek, “Hoca, sen o düdüğü sen duvara as, adaletli maç yönetmiyorsun” şeklinde bir sitemi oluyor. Hakemin karşılık vermesi üzerine, ikili arasında tartışma çıkıyor ve hakeme tepkiler artmakla birlikte, karşılıklı tehditler de oluyor.


Soyunma odasına giren Hakem Soner Garip, ilk olarak güvenlik önlemi olmadığı için maça devam edilmeyeceğini taraflara bildiriyor. Maça güvenlik tedbiri olmadan başlayan Hakem, güvenlik mensuplarının sahaya gelmemesi üzerine, soyunma odasında 20 dakika bekledikten sonra, Sadabad Kulüp Başkanı Cengiz Öztürk’ü her ne kadar saha içinde görevli olmasa da tanıdığını ve kendisini tehdit ettiği için, ikinci yarıya çıkmayacağını ve maçı tatil ettiğini bildiriyor. 


Bu maç ile ilgili kararı, Hakemin raporuna göre, İstanbul Futbol İl Temsilciliği verecek.


HABER: BURAK KURTULUŞ

9 yorum:

erdem dedi ki...

hakemler maça çevik kuvvet çağırsın yoksa maç yönetemiyorlar şişli sanayi -vardarspor maçından sonra bir dayak yemediğimiz kalmıştı onu da az kalsın yapıyorlardı hakem desek güvenlik güçleri geldikten sonra kartlarını çıkarmaya başladı bir futbolcunun hakeme adam gibi maç yönet hoca senin yedeğin yok mu yada yerde yatan rakibin üzerine doğru gidip kalk .... diyen futbolcuya hakemin cevabı sakin olun olursa çoğu maç tamamlanamaz.

Adsız dedi ki...

sadabad zaten 2.amatöre düşüyor çok büyük ihtimalle.bu maç da 3-0 hükmen karayolları özkartal lehine tescil edilecektir.

Adsız dedi ki...

bende maçtaydım tek kelimeyle rezalet hakem demek çok hafif kalır başka yorum yok bunlara değmez.

Adsız dedi ki...

maçın ilk birinci dakikasında sadabad leğine penaltı kalecininde kırmızı kartdan oyun atılmasını türbünlerden herkes ğördü orta hakem yanlı tutumuyla bu maçı katletti maçın altından kalkamayacağını anlayıncada sudan ucuz bahanaylede maçı tatil etti istanbulda çağ dışı ikitane saha var biri karadeniz tekin ali biride karayolları yeni kartal nasıl maç verilir anlamak mümkün değil.

Adsız dedi ki...

orta hekem soner ğerçekten ĞARİP.

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar,

Yeni özkartal kulübü o sahada maclarını kendileri istediği için oynamaktadır. Çünkü rakipler açısından hiçbir güvenlik önlemi olmayan bir sahadır. Maçın gidişine göre seyircileri ellerinde bıçaklar sopalar sahaya atılan taşlar ve hakemi cok büyük baskı altına alarak maçları çevirtebiliyorlar. Federasyon da bunu bile bile oraya maçlarını vermektedir. Özkartal normal bir sahada yani çimde henüz 3 puan alamamıştır. Olayların boytunu buradan anlayabilirsiniz. O sahada maça çıktım gerçekten çıkmayan anlayamaz su an ne demek istediğimi. Maça polis çağırılıyor adamlar gelip hemen geri gidiyor. O saha tamamen bir teşkilat olmuştur. O sahada maç verildiği sürece allah korusun çok daha büyük olaylar çıkabilir.

Adsız dedi ki...

sahada tehditler ağza alınmayacak küfürler bunları görmemezlikten gelen berbat bi hakem 10 kişi kalan sadabad penaltısı verilmeyen sadabad 3-0 mağlup olan yine sadabad ...

Adsız dedi ki...

orta hakem soner garip!! türk futbolunda sadabad sk 1952 den beri var ve var olmaya devam edecek ,ama sen ve senin gibiler çok çabuk şekilde kaybolup gidecek, asla ve asla bize engel olamaz sınız, soner garip seni hiçmi hiç unutmayacağız sadabad'lılar

Adsız dedi ki...

sadabat yönetiminin haklı olduğunu görmeyen federasyon özkartal sahasında bir maç seyredin sizin bu adamları koruduğunuz sürece amatör liğ bir adım bile ilerleyemiyecek sayın yemen ekşioğlu hakemlerinizin ve o sahaya giden rakip futbolcularının canları herzaman tehlikede zaten böyle spor olamaz böyle sahada olamaz polis bile korkup kaçıyor taş sopa hatta döner bıçaklarıyla koro halinde küfür eden taraftarları ve bunu özellikle isteyen özkartal kulüp başkanını kınıyorum federasyonunda bu konuya eğilmesini istiyorum

Samet Birdemir Bayrampaşaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor, son olarak Bayrampaşa Yenidoğanspor'da forma giyen Samet Birdemir'i renklerin...