Pazar, Kasım 21, 2010

Sancaktepespor geç açıldı



HEYBELİADASPOR: 0 SANCAKTEPESPOR: 3
İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup'ta lider Kavacıkspor'un ardından takibini sürdüren Sancaktepespor, puansız son sıradaki Heybeliadaspor'un Kartal Yunus Stadı'nda konuğu oldu. Kırmızı-Mavililer zor anlar yaşadıkları maçta son 15 dakikada sonuca gitti.


Mücadelenin ilk yarısında Heybeliadaspor saha içinde daha organize, daha atak görünen taraftı. Sancaktepespor pozisyon bulmakta zorlandı. İkinci yarıda uzun süre oyun ortada giderken grup ikincisi Sancaktepe'nin zorlandığı görülüyordu. Hakeme itirazları nedeniyle Sancaktepespor Teknik Direktörü Yasin Gezgin saha dışına gönderilmesi Kırmızı-Mavililer için tuz-biber oldu.


Ancak 75'te atılan uzun topa sağda iyi hareketlenen Doğan önünde geniş bir alan buldu. Kaleci Volkan'ın açıldığını gören Doğan, aşırtma bir vuruşla skoru 1-0 yaptı. Gol sonrası tüm futbolcular Yasin hocalarına koştu ve sevinçlerini onunla paylaştı.


Golün bir dakika sonrasında Sancaktepe bu kez soldan geldi. Paslaşmaların ardından topla en son sağ arka direkte Furkan buluştu ve skoru 2-0 yaptı.
87'de Sezer'in sol çaprazdan vuruşunda top kaleci Volkan'ın büyük hatası sonucu golle buluştu: 3-0
Son bölümde iki ekibin de karşılıklı birer golü ofsayt gerekçesiyle sayılmadı ve mücadele 3-0 Sancaktepespor'un üstünlüğüyle sona erdi.


STAT: Kartal Yunus
HAKEMLER: Özgür Acar, Erdem Dalkılıç, Çağdaş Geçgel
HEYBELİADASPOR: Volkan, Ufuk, Rıdvan, Burak, Aykut (Özgür 66), Hanifi, Ali (Güney 83), Adem, Umut (Murat 84), Emre, Ramazan
SANCAKTEPESPOR: Erol, Metin, Mustafa, Doğan, Remzi, Halil (Murat 67), Çağrı, Gökhan (Ersoy 77), Sezer, Gökhan, Gencay (56)
TEKNİK DİREKTÖR: Yasin Gezgin
GOLLER: Doğan (75), Furkan (76), Sezer (87)


HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

1 yorum:

Adsız dedi ki...

sezer kardeşime başarılar diliyorum her yönüyle futbol adamıdır yeteneği,oyunculuğu, karakteri,her konuda takdir edilecek bi arkadaştır futbol kariyerinde daha iyi yerlerde olması gereken biri olduğuna inandığım bi kardeşim takımıyla beraber tüm maçlarında başarılar diliyorum...nejat

BAL 10. Grup 23 Ekim 2024 Çarşamba Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 4. hafta maçları 23 Ekim Çarşamba günü oynandı.