Pazar, Kasım 21, 2010

Yeniköy'ün evinde bileği bükülmüyor


YENİKÖYSPOR: 3 KIRKLARELİ SANAYİSPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup karşılaşmasında Yeniköyspor ile lig sonuncusu Kırklareli Sanayispor ile karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz haftanın iki mağlup takımı, Çayırbaşı Stadı’nda kozlarını paylaştı ve maçın kazananı, son 3 haftada kendi sahasında mağlubiyet yüzü görmeyen Yeniköyspor oldu.
İstanbul Temsilcisi bu sonuçla 10 puanla 7. sırada yer buldu. Kırklareli Sanayispor 7. haftada da galibiyetle tanışamayarak 2 puanla 12. sırada  kaldı.

Yeniköypor sahaya Muhsin, Hakan, Yağız, Gökhan, Barış, Ayhan, Mesut, Çoşkun, Gökhan Tandoğan, Sefer, Murat 11’iyle çıktı.
Kırklareli Sanayi’nin 11’i İbrahim Erman, Ünal, Tayfun, Sezer, Samet, Yusufcan, Özgür, Ufuk, Melih, Sercan, Rıdvan şeklinde oluştu.

Kırklareli Sanayispor maça adeta 0-1 önde başladı. Sercan’ın henüz 2.dakikadaki golüyle deplasman takımı 0-1 öne geçirdi.
Yeniköypor golden sonra telaşa kapılmadı ama moral olarak bir hayli düştü. Yenilen gol normal bir gol olsa bu kadar etki sağlamazdı. Çok geçmeden 7. dakikada Gökhan Tandoğan’nın golüyle durum eşitlendi: 1-1

Beraberlikten sonra oyun ortadaydı her iki ekibin de çok top kayıplarıyla ilk yarı tamamlandı. ikinci yarıda, ilk yarıya nazaran daha fazla gol pozisyonu vardı.
Kırklareli Sanayispor savunmada ve hücumda iyi işler yapmaya çalışsa da orta alanda kaptırdığı toplar yüzünden kalesinde tehlikeli anlar yaşadı. 52. dakikada yaşanan karambolde Yeniköyspor’da Sefer sahneye çıktı takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı.

10 Dakika içinde oyuna girdi, golünü attı, çıktı
70’te İstanbul temsilcisi Yeniköyspor’da Barış’ın yerine oyuna dahil olan Yusuf 76. dakikada ceza sahasına sağ çaprazdan girer girmez aşırtma vuruşla takımını 3-1 skora taşıdı. Yusuf 80’de yerini Uğur’a bıraktı.
Bu dakikadan sonraki pozisyonlarda not düşülecek bir gelişme yaşanmadı. Karşılaşmanın geneline bakıldığında zevkli bir maç olduğunu söyleyemeyiz.

Saha Komiseri Nedret Terkeş ve Stat görevlisi Hasan Şahin'e karşılaşma öncesinden bitiş düdüğüne kadar yardımlarından dolayı teşekkür ederiz. 

HABER-FOTOĞRAF: YÜKSEL CIRT

Hiç yorum yok:

Beylikdüzüspor 'Demir' gibi

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta ilk iki maçlarında 4 puan toplayan iki ekibin maçında Beylikdüzüspor sahasında İstiklalspor'u 4-0 ye...