Pazartesi, Kasım 22, 2010

Yeşilova namağlup sever!


YEŞİLOVASPOR: 3 MECİDİYEKÖYSPOR: 2
İstanbul 1. Amatör Lig 6. Grup’ta Küçükçekmece Yeşilovaspor, sahasında ağırladığı lider Mecidiyeköyspor’u 3-2 yenerek rakibinin yenilmezlik unvanına son verdi. Yeşil-Beyazlılar daha önce de sahasına namağlup lider eden Vardarspor’u devirmişti.

20. dakikada Mecidiyeköyspor sağ taraftan köşe atışı kullandı. Gelen topu çok iyi takip eden Bahadır meşin yuvarlağa dokundu ve takımını 1-0 öne geçirdi.
22’de Yeşliovaspor’da Hasan sağ kanatan aldığı topla ceza alanına girdi, takım arkadaşı Mustafa’yı gördü. Mustafa’nın plase vuruşunda Yeşilovaspor beraberlik golünü attı ve skor 1-1 oldu.
31’de Mecidiyeköyspor takım kaptanı Temel ceza alanı dışında topla buluştu, kaleyi karşıdan gördü. Sert şutunda top tam doksan tabir ettiğimiz yere giderken kaleci Ferdi çok güzel bir refleksle topu kornere çeldi.
33’te Yeşilovaspor’da Oğulcan orta sahadan aldığı ara pası ile buluştu buluştuğu. Topla hızla Mecidiyeköyspor kalesine doğru ilerledi, kaleci Ali ile karşı karşıya kaldı ve kalecinin sağından topu Mecidiyeköyspor ağlarına yolladı. İlk yarı ev sahibinin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan misafir takım Mecidiyeköyspor tüm hatları ile rakip kaleye yüklendi ancak golü bulan Yeşilova oldu.
71’de Yeşilovaspor’da Oğulcan ilk gole benzer bir pozisyonda orta sahadan aldığı topla Mecidiyeköy kalecisi Ali ile karşı karşıya kaldı, kaleciyi de geçti ve topu ağlara gönderdi: 3-1
88’de Yeşilovasporlu bir futbolcu topa elle müdahale edince karşılaşmanın orta hakemi Fatih Öztürk penaltı noktasını gösterdi. Mecidiyeköyspor takım kaptanı Temel penaltı atışını kullandı. Top önce yan direğe ardından kaleci Ferdi’ye çarparak ağlarla buluştu ve skor 3-2 oldu.
90+2’de Yeşilovasporlu Muharrem kaleci Ali ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top kalecinin solundan az farkla auta çıktı.
Maç 3-2 biterken Mecidiyeköyspor 9 haftalık yenilmezlik unvanını Küçükçekmece’de bıraktı.

STAT: Sefaköy Kartal
HAKEMLER: Fatih Öztürk, Fatih Kömel, Yiğit Çetingöz
YEŞİLOVASPOR: Ferdi*** Hasan** (Eray*) Murat*** Bilal*** (Ozan Kargöz*) Volkan*** Metin** Ozan Güler*** Onur*** Oğulcan**** Tuncay*** Mustafa*** (Muharrem*)
MECİDİYEKÖYSPOR: Ali Yılmaz** Süleyman** Onur* (Berkan*) Samet** Bahadır** Ümit* (Alperen*) Ali Serhat* Cengiz** Murat* Temel** Oğuz* (Fırat*)
GOLLER: Mustafa (22), Oğulcan (33 ve 71) / Bahadır (20), Temel (89 pen)
KIRMIZI KART: Ali Serhat (55) (Mecidiyeköy)

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

1 yorum:

Unknown dedi ki...

olsun metin hocam üzülme inşallah çıkartcan sen takımı...

Zirvedeki kritik maçın galibi Beyoğlu Çukurspor

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup 4. hafta karşılaşmasında Göktürk FK sahasında Beyoğlu Çukurspor'u misafir etti. Konuk ekip son dakika ...