Cuma, Aralık 03, 2010

Cevizli Anadolu'nun hedefi ilk iki



Cevizli Anadolu U-15 liginde 2 haftada aldığı 6 puanla ligde yeniden zirve için mücadele etme şansını yakaladı.Geçen hafta Bostancıspor'u 1-0 mağlup ederek bir basamak yukarı çıkan takım bu hafta Altınorduspor'u 2-1 yenerek haftaya 3.sıradaki Gülsuyu ile oynayacağı maç için iddialı bir konuma geldi.


Altınordu'yu 2-1 yenerken havanın aşırı rüzgarlı olması takımı olumsuz etkiledi.Oyunun ilk yarısında Altınordu'nun geliştirdiği atakta uzun topu takip eden forvet oyuncusu skoru 1-0'a getirdi ve ilk yarı bu skorla bitti.İkinci yarı etkili ve baskılı başlayan Cevizli Anadolu 55.dakikada Volkan'ın ayağından jeneriklik bir gole imza attı. Daha sonra baskılarını arttıran takım 65.dakikada Ömer'in ayağından bir gol daha bularak maçı 2-1 kazandı. Maçtan sonra futbolcuların sevinçleri  görülmeye değerdi.


Maçtan sonra konuşan Cevizli Anadolu'nun tecrübeli hocası Ayhan Hoca; Takımına güvendiğini ve seriyi 3 maça çıkarmak istediklerini söyledikten sonra,ilk maçta iyi oynamalarına rağmen yenildikleri rakiplerini bu sefer yeneceklerini düşündüğünü söyledi.


Yerel Futbol Sitesi

2 yorum:

SinanAkyol dedi ki...

İnşallah Gülsuyu Maçını Alıp Galibiyet Serimizi DevaM Ettirmek İstiyoruz.

Psikolog Cihan Çelik dedi ki...

İnşaallah yarın desteğimizle tribünde olacağız.

Kartaltepespor tek golle kazandı

İstabul Süper Amatör Lig 8. Grup'ta yer alan Kartaltepespor kendi sahasında Bakırköyspor ile karşılaştı.