Cuma, Ağustos 12, 2011

Serkan Bülbül, Albayrakspor'la nikah tazeledi


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Albayrakspor, iç transferde tecrübeli kalecisi Serkan Bülbül’le anlaşma sağladı. 2001’den bu yana Gaziosmanpaşa temsilcisinde oynayan, arada yalnızca 1 sezonu Göktürkspor’da geçiren 31 yaşındaki eldiven, Genel Kaptan Mehmet Günaydın’ın ofisinde kendisini 1 yıl daha kırmızı-yeşilli renklere bağlayan imzayı attı.

Kaleci Serkan, Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, “Albayrakspor ile tekrar anlaştığım ve bir sezon daha formasını giyecek olmamdan dolayı mutluyum. İnşallah 2011-2012 sezonu Albayrakspor, benim ve tüm amatör bazda mücadele edenler için güzel bir sezon olur” dedi.

Genel kaptan Mehmet Günaydın ise “Kaleci Serkan ile bir sezon daha anlaşmamızdan dolayı mutluyuz. İnşallah Serkan ile futbola devam ettiği sürece kendisiyle çalışmak istiyoruz. Futbolu bıraktıktan sonra da antrenör olarak Serkan ile çalışmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

ibrahimçelik dedi ki...

Serkancığım hayırlı olsun.Seninle Albayrakspor daha güzel.Başarılı bir sezon geçirmeni dilerim.Selam ve sevgilerimle

Sultan Mehmed Hanspor'un ismi değişti

Maltepe ilçesi kulüplerinden Sultan Mehmed Hanspor'un mahallesi ve ismi değişti.