İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grupta namaglup yoluna devam eden Beşiktaş temsilcisi kadrosuna Hasköyspor’dan Mete Şahin’i kattı. Bu sezon Hasköy’de 13 maçta sahaya çıkan genç futbolcu 1 gol ve 10 asistle oynadı.
1991 doğumlu Mete Şahin futbola Sarıyer altyapısında başlayıp burada 4 yıl oynadıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu. 2007 ve 2008 yıllarında Belediyespor’da Paf takımda terk döktüren genç futbolcu ardından 2009 yılında Ayazağaspor’a transfer oldu. Ayazağaspor’un 3.Lig terfi maçlarında final oynamasında da büyük katkıları olan genç futbolcu o sezon Türkiye Amatör Milli Karması'nda forma giyme şansı da yakaladı. 2010 yılında Leventspor’a transfer olan Mete Şahin burada da şampiyonluk sevinci yaşadı. Yeni sezon öncesi Hasköyspor’a transfer olduktan sonra Ocak ayı transfer dönemimde Dikilitaşspor’la anlaştı.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_S7i4oXcsPYEmzL_oj1zDUfhzrkQJ_LYKJ2LKL9m6tdNSaTp7fPVhGxm4Smn_mP5_vb4ASfSIvwe8SYNc68ixSIkHNirIBoOqIHex1zHQwIXvkD0uCnQyKz-sRU3dJJxD3vZQ-g/s400/68793_161883983836682_100000452458278_418091_5187036_n.jpg)
1991 doğumlu Mete Şahin orta saha mevkiinde görev yapıyor. Genç futbolcuya bundan sonraki futbol yaşantısında Yerel futbol sitesi olarak başarıla diliyoruz.
HABER: ERHAN HARPUT
hahahaha 10 asistmi biz başka hasköyü izledik galiba
YanıtlaSilKoçum benim topçunun kralısın.Ama şans yanında olmadı senin şu anda en kötü Bank Asya da oynaman lazım.Dikilitaş Spor Kulübünde başarılı maçlar çıkarırsın İnşallah kardeşim...
YanıtlaSilya bu kadar şişirmeyin ben sene başından berı hangi maçta kim gol attı söyliyim size 1 gol attı bu arkadaş 3 2 maglup olunan imes maçında 10 asistte hikaye para mı alıyosunuz bu haberler içinn milleti kandırmayın lütfen
YanıtlaSilsallamışlar 10 assist diye
YanıtlaSilçok iyi transfer..dikilitaş gücüne güç kattı
YanıtlaSilformda olsun dikilitaş zaten iyi bir kat daha güç katar
YanıtlaSilmete imes maçında bi gol attı bir veya iki tanede asisti var ne on asisti ya
YanıtlaSilDeğerli hocam Nihat ŞAHİN'in iki oğlundan birisi olan Mete'ye yeni kulübü Dikilitaş'da başarılar dilerim
YanıtlaSilMetecim bunlar kolpacı biz senin ne olduğunu biliyoruz,yaptığın asistleride.kendi camiamız içindeki çatlak seslerden kaynaklanıyor bu sesler.takımdan ayrıldınız diye.başarılarrr
YanıtlaSil