Cumartesi, Kasım 09, 2013

Söğütlüçeşmespor'u 'Güneş' çarptı

İstanbul 1.Amatör Lig 12.Grupta şampiyonluk yarışı veren Söğütlüçeşmespor grubun iddialı takımlarından Güneştepespor ile kendi sahasında 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda çelme yemiş oldu.


 


Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kartal sahasındaki bu önemli karşılaşmayı Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin İpek ve Söğütlüçeşmespor kulübü başkanvekili Mevlit Özdek ve yöneticiler bu önemli maçı taraftarların arasında izlediler.


 


15.Dakikada Söğütlüçeşmesporlu Eyüp ceza alanı dışından sert şutu top yan direğe çarparak auta çıktı. 19.Dakikada ev sahibi S.çeşme sporlu Turgay buluştuğu topla birlikte ceza alanın içine girdi girer girme şutu top kaleci Ufuk'un bakışları arasında ağalara gitti ve bu golle kırmızı beyazlılar 1-0 öne geçti. 21.Dakikada Güneştepesporlu Oğuz ceza alanın içinde top çok sert vurdu kaleci Şafak topa iki hamilde konturol altına alarak golle izin vermedi. 24.Dakikada Güneştepespollu Bilal önündeki iki Söğütlüçşemesporlu oyuncuyu güzel bilek hareketleri ile geçti şutu top savunma oyuncusuna çarparak kornere çıktı.


29.Dakikada S.Çeşmesporlu Abdullah ceza alanın içine ortalan topu kaleci Ufuk'un üstünden aşırma kafa vuruşu top direği yalayark auta çıktı. 38.Dakikada Güneştepespor Bilal soldan ortasını yaptı ortalan topa ters bir vuruş yapan Söğütlüçeşmespor oyuncusu Kayhan topu kendi ağlarına yollayacağı zamanda kaleci Şafak çok iyi bir reflkes yaparak golle izin vermedi. 40.Dakikada köşe atışından gelen topa yumruk vurarak kaleci Şafak'ın topunu çok iyi takip edene Güneştepesporlu Ahmet'in şutu top az farkla auta çıktı.


46.Dakikada S.Çeşme Turgay ceza alanı içinde topla plase vuşuşu kaleci Ufuk çok güzel bir refleksle gole izin vermedi. 54.Dakikada Güneştepesporda Bilal sağdan topla S.Çeşme kalesine doğru yöneldi ceza alanı içine ortası takım arkadaşı Burak'ın kafa vuruşu top Söğütlüçeşme ağlarına gitti skor 1-1 oldu. 57.Dakikada Güneştepesporlu Oğuz ceza alanın dışından ortalan topa yarım vole vurdu top tam köşeye giderken kaleci Şafak son anda uzanarak topu kornere çeldi. 69.Dakikada Güneştepesporlu Oğuz atılan ara pası topu ile kaleci Şafakla karşı karşıya kaldı solundan topu gönderi top az farkla auta çıktı. 70.Dakikada ceza alanı dışından Bilal’ın sert şutu top üst direğe çarparak auta çıktı.


Karşılaşmanın ilerleyen süresinde her iki takımda yakaladığı gol pozisyonları golle çeviremeyince karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 beraber sona erdi. Ev sahibi Söğütlüçeşme spor bu önemli maçta kendi sahasında berabere kalarak şampiyonluk yolunda da büyük yara almış oldu.


 


 HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


                                                                      

[gallery link="file" ids="91087,91088,91089,91090,91091,91092,91093,91094,91095"]

10 yorum:

ergün edepali dedi ki...

Bu gün oynadığımız sögütlüçeşme müsabakasında bizi en iyi şekilde ağırlayan gerek saha içinde gerekse saha dışında dostane ve centilmence davranışlar sergileyen söğütlüçeşme camiasına yürekten teşekür ve tebrik ederiz..ergün edepali güneştepe spor kulübü başkanı

emrah dedi ki...

öncelikle burdan söğütlüçeşme yönetimine,taraftarına,oyuncularına çok teşşekür ederiz.bu iyi niyetlerinden dolayı ligde başarılar dilerim

Erkan dedi ki...

Güneştepe,Kayserispor forması giymiş resmen.

mevlüt Özdek dedi ki...

sevgili güneştepe başkanım,kurduğun genç ahlaklı ve kaliteli takımından dolayı sana çok tşk ederim,grupta ilk defa bi takımdan baskı yedik...grubumuzun en dinamik takımı ve renkli takımı sizsiniz.oynayacağınız tüm maçlarda başarılar dilerim başkanım,futbolcu arkadaşlardan sakatsız bi sezon dilerim..

mevlüt özdek dedi ki...

bizlerin amacı sahamıza gelen tüm takımları en iyi şekilde ağırlamak sevgili başkanım..bende sizi kutlarım genç, ahlaklı,ve kaliteli bi takım kurduğumuzdan dolayı..grubumuza İnan renk katıyor güneştepe..futbolcu kardeşlerimede maçlarda başırılar dilerim..bu arada takımın çok kaliteli ilk defa baskı yedik bi maçta..özellikle 7 ve 5 numaran ALLAH nazardan saklasın...söğütlüçeşme spor başkanvekili mevlütözdek

Hasan ali dedi ki...

Güneştepe sporu ve teknik direktörü Sakıp Gül'ü kutluyorum.
Seyir zevki yüksek bir maç izledik Sakıp Gül herkese bu işin papaslarla olmadığını gösteriyor.
Güneştepe spor bu ligde çıkmayı hak eden bir futbol sergiliyor. Ergün başkan maçta yoktu yanlız bırakılmasın bu takım..

Dubengel dedi ki...

Kuralar çekildiği zaman hiç şans tanınmayın Sakıp hoca ve öğrencileri gurubun iddalı takımlarından hiç birine kaybetmedi 96-97 doğumlu çocuklarla çıkıp Güneştepe sporu en iyi yerlere getirmek izleyenlere keyif veren bir takım yaratmak için sihirbaz olmak gerekirdi işte bize bunu gösteren Sakıp Gül hocaya kocaman tebrikler sağol koca yürekli ADAM

ergün edepali dedi ki...

hasan ali bey kim olduğunu bilmiyorum ama ilk defa bir maça gelemedim cenazem vardı bilginize...sayın mevlüt özdek iyi düşünce ve dilekleriniz için teşekür ederim sizede kalan maçlarınızda başarılar dilerim...sahada mücadele eden oyuncularımı ve sakıp hocayı yüreken kutlarım insanlar gibi futboldada alt yapının ne kadar önemli olduğunun iyi bir örneğidir güneştepe spor kulübü..

ergün edepali dedi ki...

hasan ali bey kim olduğunu bilmiyorum ama ilk defa bir maça gelemedim cenazem vardı bilginize ayrıca sadece tribünden maç seyretmekle takıma destek olunmuyor...sayın mevlüt özdek iyi düşünce ve dilekleriniz için teşekür ederim sizede kalan maçlarınızda başarılar dilerim...sahada mücadele eden oyuncularımı ve sakıp hocayı yüreken kutlarım insanlar gibi futboldada alt yapının ne kadar önemli olduğunun iyi bir örneğidir güneştepe spor kulübü..

akd dedi ki...

Ergün Başkanım, IP adreslerinden anladğım kadarıyla yorumu yapanın gerçek adı Hasan Ali değil. Bunu neden söylüyorum: etrafınızda bu isimde birisi varsa ondan bilmeyin diye... Ayrca başınız sağolsun.

İshaklıspor artık saatleri sayıyor

TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor tarihinde ilk kez oynayacağı profesyonel lig maçı için artık saatleri sayıyor.