Salı, Ocak 07, 2014

İstanbul Sivas, 20 dakika dayanabildi!

İstanbul 1.Amatör Lig 9.Grupta ligden düşen İstanbul Sivasspor, Hürriyet Gücü'ne konuk olduğu maçın 20.dakikasında sakatlıklar sebebiyle sahada 6 kişi kalınca maç sona erdi.



Kağıthane Belediyesi Nurtepe Stadında oynanan ve Servet Ölekli, Şafak Yüksek ve Burhan Sönmez Hakem triosunun yönettiği maça 9 kişi başlayan İstanbul Sivasspor, 20.dakikada 4-0 mağlup durumdayken, 5 futbolcusu aralıklı olarak sakatlandı ve Hakem maçı sona erdirdi.


HABER: SERKAN YILDIZ

3 yorum:

engin dedi ki...

Bu gurupta düşecek ve çıkacak takımlar çok karışık..Bu hafta ayasofya mecıdıyeköyu yenerse tepebag şampıyon,aksi halde mecıdıyeköy şampıyon tepebag play off.Normal şartlarda 4 futbolcusuda cezalı olan ki olmasa bile Şişli Yayla'yı çok rahat yenecek olan Hürriyetgücü'nün son maçta Şişli takımını zorlamayacağını düşünüyorum. Son maçta İstanbul Sivas'ı Kumkapı'nın yeneceğini Hürriyetgücü'nün de Şişli Yayla'ya yenileceğini düşünüyorum .Düşünülen gibi olursa ikili averajda eşit olduğu için Şişli Yayla ile Kumkapı düşmemek için bi maç daha oynamak zorunda.

GÖRKEM dedi ki...

İsmail abi sen hala bırakmadın mı ya,yeter artık bırak gençlerin önünü aç :))

akd dedi ki...

İsmail, futbol hayatının en parlak günlerini yaşıyor. Antrenör olsam, İsmail'i takımıma alırdım.

İshaklıspor artık saatleri sayıyor

TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor tarihinde ilk kez oynayacağı profesyonel lig maçı için artık saatleri sayıyor.