İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Nişantaşı FK, geçtiğimiz sezon Avcılar Belediyespor ile BAL'a çıkma sevinci yaşayan Bülent Dinler'i kadrosuna kattı.
Futbola Bakırköyspor'da başlayan başarılı futbolcu daha sonra Galatasaray, CFS Bağcılar, Kocasinan ve Avcılar Belediyespor'da forma giymişti. 1992 doğumlu Bülent Dinler orta sahada görev yapıyor.
Geçtiğimiz sezon Kocasinanspor'da 22 maç forma giyen Dinler, Bahçelievler ekibinde 6 gole adını yazdırmıştı. Daha sonra transfer olduğu Avcılar Belediyespor'da ise 13 maçta görev yapmış ve 3 gole imzasını atmıştı. Galatasaray ile Türkiye şampiyonlukları bulunan başarılı oyuncunun kariyerinde A2 liginde Türkiye şampiyonluğu da var. Dinler, sarı-kırmızılı ekip ile yurt dışında düzenlenen özel turnuvalarda da 2 defa şampiyonluk sevinci yaşamıştı.
Şimdiye kadar sürekli olarak hedefleri olan takımlarda forma giyen 22 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'da Tugay Kerimoğlu ile çalışmış ve A takımla antrenmanlara çıkmıştı.
HABER: ALİ KEMAL DEMİR
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
İstanbul 2. Amatör Lig 1 Nisan 2025 Salı Sonuçları
İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...

-
İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...
-
İstanbul 2. Amatör Lig çiftli gruplarda 6. hafta karşılaşmaları 29 Mart Cumartesi günü oynanacaktır.
-
İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder