Salı, Ağustos 19, 2014

Gürpınarspor'a iki önemli takviye

İstanbul Süper Amatör Lig’de bu sezon iddialı bir kadro kuran Gürpınarspor, Nişantaşı’ndan Umut Burak ve HEASK’tan Atilla Gayberi’yi renklerine bağladı.



Her iki futbolcu da teknik direktör Kamuran Gazi’nin Batı Trakyaspor’dan öğrencileri. Hem Umut hem de Atilla başka teklifler olmasına karşın eski hocalarının takımını tercih ettiler.

Umut Burak
23 yaşındaki orta saha oyuncusu Umut Burak futbola Çıksalınspor’da başlayıp uzun süre bu ekipte oynadıktan sonra Zeytinburnu Yeşiltepespor, Zeytinburnu Hürriyetspor, PTT’de forma giydi. Geçen sezon Batı Trakyaspor’da başlayan Umut ara transferde play-off’ta yer alan Nişantaşı’na transfer oldu.

gayber

Atilla Gayberi
22 yaşındaki Atilla Gayberi de Umut gibi geçen sezona Batı Trakyaspor’da başladı, normal sezon bitince BAL takımlarından HEASK’a transfer oldu. Futbola Merterspor’da başlayıp uzun süre bu ekipte oynayan Atilla Küçükpazarspor’da da forma giydi.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

İshaklıspor artık saatleri sayıyor

TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor tarihinde ilk kez oynayacağı profesyonel lig maçı için artık saatleri sayıyor.