TFF 3.Lig ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor'un U17 takımının Teknik Direktörlüğünü daha önce de bu Kulüpte görev yapmış olan Mustafa Ertem getirildi.
46 yaşındaki Samsun doğumlu Mustafa Ertem 14 yıl süren profesyonel futbol yaşamında sırasıyla Türk Telekom, Erzurumspor, Tarsus İdman Yurdu, Mustafakemalpaşa, Siirtspor, Üsküdar Anadolu ve Beylerbeyi formaları giymişti. Ertem, Sancaktepe Belediyespor ve Çekmeköyspor’da oynadıktan sonra 2002 yılında aktif futbol yaşamını noktalayarak Antrenörlük ve Teknik Direktörlük kariyerine başladı. Mustafa Ertem teknik adamlıkta ise Alibeyköyspor, Pazarspor, Çekmeköyspor, Anadolu Üsküdar 1908 ve Sancaktepe Belediyespor’da görev yapmıştı. Son olarak eski Milli futbolcu Tanju Çolak ile birlikte futbol okullarında görev yapan tecrübeli teknik adam 2 yıl sonra yeniden Teknik Direktörlüğe geri dönmüş oldu.
HABER: ALİ KEMAL DEMİR
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Geçmiş olsun Bilal Okuyangil
İstanbul 2. Amatör Lig'de 29 Mart Cumartesi günü oynanan Maltepe Kültürspor-Doğan Güneşspor karşılaşmasında talihsiz bir olay yaşandı.

-
İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...
-
İstanbul 2. Amatör Lig çiftli gruplarda 6. hafta karşılaşmaları 29 Mart Cumartesi günü oynanacaktır.
-
İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder