İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup 1. hafta maçında Çayırbaşıspor, Sarıyer Çayırbaşı Stadı'nda Alibeyköyspor'u konuk etti.
Her iki takımın taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği müsabaka oldukça dostane başlamasına rağmen maçın 55. dakikasında çıkan tribün olayları nedeniyle hakem Ali Can Özışık tarafından tatil edildi.
Alibeyköyspor 16. dakikada Yusuf Kaymak'ın sağ kanattan yaptığı ortaya Samet Şenol'un yaptığı harika kafa vuruşu ile 1-0 öne geçmişti. Her iki takım oyuncularının oldukça iyi mücadele ettiği, iki takımında sayısız fırsat yakaladığı müsabaka futbol severler adına mükemmele yakın bir şekilde devam ederken çıkan olaylar müsabakanın durmasına neden oldu.
Alibeyköyspor kalecisi Onur Koç ve Çayırbaşıspor kalecisi Özer Batur sezonun ilk maçında gösterdikleri performansla göz doldurdu. Alibeyköyspor'dan Yusuf Kaymak, Samet Şenol, Soner Mor, Samet Akkaya'nın gollük vuruşlarını Çayırbaşıspor kalecisi Özer Batur engellerken Çayırbaşıspor adına Mert Kayaoğlu, Arda Gençdoğan ve Dinçer Sekin'in gollük vuruşlarını da Alibeyköyspor kalecisi Onur Koç başarı ile savuşturdu.
TFF İl Başkanı Yemen Ekşioğlu'nun da izlediği müsabakada çıkan olaylarla ilgili kararın önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.
Stat: Çayırbaşı
Hakemler: Ali Can Özışık, Kenan Yavuz Hızal, Akın Araz
Saha Komiseri: Oğuzhan Torerler
Çayırbaşıspor: Özer Batur, Cem Özkaç, Berk Anıl Altun, İsmet Çalışkan, Tolga Öztürk, Seyit Ahmet Açar, Mert Kayaoğlu, Ufuk Kaya, Emre Bolat, Arda Gençdoğan, Dinçer Sekin
Yedekler: Ferhat Sancak, Serkan Çolak, Bulut Nasşen, Aziz Can Kale, Hasan Demirtaş, Muhammet Furkan Demir, Emre Benli
Teknik Sorumlu: Mirze Sancak
Alibeyköyspor: Onur Koç, Bilal Kara, Samet Akkaya , Tugay Banicar, Mehmet Aslan, Hasan Çaylan, Mustafa Yalçın, Orhan Karabay , Samet Şenol, Soner Mor, Yusuf Kaymak
Yedekler: Kaan Öztürk, Salih Kırtay, Nadir Yıldırım, Murat Kızılkara, Sinan Koç, Metehan Görgül, Enes İğne
Teknik Sorumlu: Metin Kaygın
Gol: Dk.15 Samet Şenol
Maç ile ilgili daha fazla fotoğrafa ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ
HABER-FOTOĞRAF: SELİM DEMİRER
[gallery columns="4" link="file" ids="142230,142231,142232,142233,142235,142236,142237,142238,142243,142244,142245,142246,142247,142248,142249,142251"]
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Güzelhisarspor: Hafta içi play-off istemiyoruz
İstanbul 1. Amatör Lig'de play-off oynamaya hazırlanan ancak 3. Grup'ta Batı Trakyaspor'un itirazı nedeniyle henüz rakibi belli ...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjwXeVc0pKZgNGeTu8YiXdJNjqIcjNs0ZCd3o1dwY37YsssamcJeKmwnQBtG0gO3v8MefxMY8swotDmCvLGjN6y5Yp4-pnPdvdLDMQ4OOZI_Oa7TI5fM-tqaBxx9vseDlLQkfYrL67njMMVw2BqP3EODwxF-57AgSvXUUlcA-pj9oa8pNobgg/w400-h205/GUZELHISAR.jpg)
-
İstanbul 1. Amatör Lig'de play-off maçlarının tarihleri belli oldu...
-
TFF, yenilenen Futbol Okulları talimatını yürürlüğe sokarak yayımladı.
-
İstanbul Süper Amatör Lig'de heyecan devam ediyor....
6 yorum:
sahada 55 dakika boyunca tek bir art niyetin olmadığı, tribünlerde belki 1000 den fazla taraftarın ilgiyle takip ettiği bir maçta yaşları 15-20 arasında olan 30 tane çapulcunun olayları bu raddeye getirmesi kabul edilecek bir şey değil.
özellikle alibeyköy taraftarının tuvaletlerdeki lavabo ve pisuvarları söküp kırdıktan sonra parçaları çayırbaşı tribününe fırlatması cinayete teşebbüstür.
elinde kamerayla çekim yapan ve çayırbaşı tribünündeki gençleri tehdit eden polis amcaları 6222 kapsamında göreve çağırıyorum.
laf yapmayın iş yapın. işte size fırsat, oradaydınız, kameranız vardı. tek tek görüntülediniz. gereğini yapın, maçı seyreden 100lerce kişinin, sahada emek veren 22 futbolcunun, yedek kulübesindeki oyuncuların, hakemlerin, teknik adamların, yöneticilerin, emeğini gasp eden bu hırsızları yakalayın ve ifşa edin.
edin ki tekrarlanmasın bu olaylar.
Alibeyköy 1-0 öndeyken net gol fırsatları kaçırırken ve mutlaka 3 puanla sahadan ayrılacakken çıkan bu olayları Alibeyköy taraftarının başlattığını iddaa eden varsa güler geçerim. Oradaydık olan biteni gördük olmaması gereken olaylardı ki herşey güzel gidiyordu ve güzel bir mücadele vardı sahada iki takımda gollük fırsatlar yakalıyordu. Federasyonun vereceği karar beklenecek artık. Alibeyköyspor bu sene bu ligden çıkacaktır.
Çayırbaşı tarafında çıkan olayda çayırbaşı suçludur bizim abi dediğimiz insana tokat attıkdan sonra başladı herşey iyi arastırın
işte yukarıda okumuş olduğunuz her iki yorumda tribün olaylarının neden cereyan ettiğini görebilirsiniz.
"SİZİN SUÇUNUZ!" mantığı.
bir insan topluluğu üzerine cam parçaları fırlatmak "insanlık suçu" dur.
burada önemli olan suçun kimde olduğu değildir!
Önce ismini yazda kimle konuştuğumuzu bilelim maçta olan olayları tasvip etmiyorum. Alibeyköyspor , Kadırga maçını karşıda Sultanbeyli'de seyircisiz oynayacakken olayların fitilini ateşleyen Çayırbaşı taraftarının sebep olduğu bunca olayda Çayırbaşı'na ne ceza verilecektir merakla bekliyorum. Yemen Ekşioğlu gibi üst düzey yöneticilerin takip ettiği maçta Alibeyköy taraftarları didik didik aranırken Çayırbaşı taraftarı stadın içinde nasıl rahat rahat bira içebiliyordu ? Alibeyköyspor taraftarının attığı seramik ve pisuar parçaları insanlık suçu da Çayırbaşılılar'ın attığı bira şişeleri zeytin dalı mıydı ? Otobüs duraklarıyla maç yapmaktan sıkıldık bizim yerimiz burası değil üstümüze oyunlar oynansa da bu takım takım önüne çıkana vura vura şampiyon olacak bu kadar basit bu kadar net ! Maçı Sultanbeyli'ye değil isterlerse Kars'a versinler. Alibeyköylülük ruhunu öldürmeye kimsenin gücü yetmez !
ismimi yazmamla gelişen olayların ne alakası var, siz isminizi yazıyorsunuz ama ben hala kiminle konuştuğumu bilmiyorum. yani isim yazmak çözüm değil.
otobüs durakları derken? alibeyköy ilçe ya da şehir midir? tıpkı çayırbaşı gibi bir semttir.
kimsenin amacı ruh öldürmek değil, şampiyonluklara ya da galibiyetlere gölge düşürmek de değil. gayet güzel takım kurmuş alibeyköy. başta yönetimi ve genel kaptanı kutlarım. ama benim çayırbaşı stadında gördüğüm o seyirci o takıma yakışmıyor. genel kaptanınızın yüz ifadesini görseydiniz eminim siz de aynı şekilde düşünür, biz ne yapıyoruz derdiniz!!!
yanlışı savunmayı, başkasına suç isnat etmeyi bırakalım. tabi ki çayırbaşı taraftarı da sütten çıkma ak kaşık değil. bakın tartışma kısır döngü haline döndü, loopa girdik resmen!
üzerinde kafa yorduğumuz güruh sahadaki seyircinin yirmide biri etmeyen 40-50 tane çocuk.
lütfen buna çanak tutmayın artık!
Yorum Gönder