Feriköyspor'un efsane isimlerinden İsmet Yurtsü, ayağındaki ağrılar nedeniyle muayene gittiği Şişli Etfal Hastahanesi'nde acilen yatırıldı ve tedavisine başlandı.
Ayaklarındaki yaraların büyük acı verdiği milli sporcumuz koğuş arkadaşı, futbol ve Fenerbahçe sevdalısı 28 yaşındaki Özcan Güven ile dost olarak hastalığının sebebini sordu ve ilginç bir yanıt aldı: Bir Fenerbahçe maçında Roberto Carlos'u izlemeye giden Özcan Güven orada sakatlanarak uzun süredir hastane odalarında futbol aşkına yattı, halen yatmakta.
İsmet Yurtsü kendisine yakın ilgi göstererek teselli ederken kendi durumunun iyiye gittiğini söyledi. Şişli Etfal hastahanesi altıncı katında Dermatoloji bölümünde yatmakta olan Feriköy'ün, Galatasaray'ın ve Milli Takım'ın eski sporcusuna geçmiş olsun der acil şifalar dileriz.
HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK
[gallery ids="144012,144013,144011"]
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sultanşehir 1453 Bursa'da finale çıktı
Türkiye U16 Şampiyonası Bursa Grubu'nda İstanbul'u temsil eden Sultanşehir 1453 Spor finale çıktı.

-
İstanbul 2. Amatör Lig'de ilk yarı, bugün oynanacak maçlarla sona erecek...
-
İstanbul 2. Amatör Lig'de günün sonuçları haberin devamındadır...
-
İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda bugün üçüncü hafta karşılaşmaları oynanacaktır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder