Cumartesi, Aralık 06, 2014

AKÇAKOCA DERBİSİ KURUKAVAKSPOR'UN

Düzce Birinci Amatör ligi B Grubunda Şıralık stadında iki Akçakoca temsilcisi Kurukavakspor ve Gökspor saat 14.00 de ligin ikinci yarısındaki ilk maçında karşı karşıya geldi. Kurukavakspor diğer Akçakoca temsilcisi Göksporu zorda olsa mağlup omayı başardı 3-2


Maçın ilk yarısında her iki takım çok iyi bir mücadele örneği gösterdiler. Maçın ilk yarısında Kurukavakspor adına Emre ile 4.dakikada erken golü bulunca durum 1-0 oldu. Hemen akabinde Gökspor adına Erol güzel bir vuruşla durumu eşitledi 1-1. Maçın 33 dakikasında ani Kurukavakspor atağında Gökspor defansı topu uzaklaştıramayınca Kaan kendi kalesine topu filelere gönderdi ve Kurukavakspor durumu 2-1'e getirdi. İlk yarı bu skor ile sona erdi. Maçın 70. dakikasında maçın hakemi Göksporlu defans oyuncusu Hüseyini kırmızı kart ile oyun dışı bıraktı. Hemen akabinde Kurukavaspor Devran ile durumu 3-1 yaptı. Yine Gökspor'dan Mert maçın 73 dakikasında hakem tarafından kırmızı kart ile oyun dışına gönderildi. Bu kartlardan sonra 9 kişi kalan Gökspor maçın 77.dakikasında Erol ile bir gol bulunca durum 3-2 oldu. Gökspor 9 kişi ile beraberlik golu atamayınca Akçakoca derbisinde 3-2 yenik ayrıldı. 



Kurukavakspor aldığı bu galibiyetle puanını 18 e çıkardı,Gökspor ise 10 puanda kaldı. Kurukavakspor haftaya Sancakspor ile oynarken,Gökspor  Çiftlik Gençlik ile oynayacaktır.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 27 Ekim 2024 Pazar Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...