Pazar, Aralık 07, 2014

AKÇAKOCASPOR'UN DEPLASMAN FOBİSİ

Akçakocaspor ligde 10 maçta 7 puanla 12. sırada bulunan Çilimli temsilcisi Pırpırspor ile  Pazar günü Çilimli ilçe stadında saat 13.00'te karşılaştı ve zayıf rakibine puan kaptırınca liderlikten de oldu. 1-1



Çilimli stadı futbola elverişli değildi. Akçakoca'dan gelen taraftar topluluğu tribündeki yerini alırken, 50'ye yakın Pırpırspor taraftarları da yerini aldı. Sahaya favori olarak çıkan Akçakocaspor zayıf rakibine puan kaptırdı. Akçakocasporun son haftalarda iyi futbol oynamaması dikkat çekiyor. Akçakocaspor'un deplasman fobisi devam ediyor. Çilimli Belediyesporun deplasmanda lider Kaynaşlı Belediyesporu yenmesi ve şampiyonluk yolunda potaya girmesinden dolayı, İlçenin köyü durumunda olan Pırpırspor maça çok iyi hazırlanmış ve motive olmuş. Buna karşılık Akçakocaspor'un maçı rahat kazanacağız düşüncesi Akçakocaspor'a pahalıya mal oldu. Pırpırspor'un oyuncularının çok sert futbol oynaması ve maçın hakemi de buna izin vermesi maçın gerilimli yaşanmasına yol açtı. Maçın hakemi toplam 9 oyuncuya sarı kartını çıkardı. Maçın oyuncuları maç içerisinde çok agresif olmaları çok konuşmaları ilgi çekti. Çilimli stadının soyunma odalarına girişin çok yanlış olduğu için oda önlerinde oyuncular arasında gerginliklerin yaşanmasına yol açtı. Emniyet güçlerin yaşanan bazı olaylara müdahalelerinde çok geç kalması dikkatlerden kaçmadı. Maçtan sonra bazı oyuncular arasında gerginlikler yaşandı.


Akçakocaspor maçın ilk yarısında sağ ve sol taraftan geliştirdiği ataklarla Pırpırspor kalesinde etkili oldu. Akçakocasporun üst üste gelen ataklarda kaleci Mustafa  güzel kurtarışlarıyla başarılı oldu. Maçın 17.dakikasında Coşkun sol taraftan aldığı topu güzel düzgün bir vuruşla kaleci Mustafa'nın sol tarafından topu ağlara gönderdi 1-0. 22.dakikada Mustafa topu auta atınca Akçakocaspor bir golden oldu. İlk yarı Akçakocasporun oyun üstünlüğü ile sona erdi.Akçakocaspor takımına hiç pozisyon vermedi.

İkinci yarıya Pırpırspor oyuna ortak oldu. Sık sık Akçakocaspor kalesine gelmeye çalıştı fakat Akçakocaspor defansı buna izin vermedi. Maçın 55.dakikasında Akçakocaporlu Mustafa ceza sahası içerisinde Ümit tarafından düşürülmesine maçın hakemi devam kararı verince Akçakocasporlu oyuncular bu pozisyona uzun süre itiraz ettiler. 66 dakikada Mustafa Çoşkun'dan aldığı topu bomboş kaleye atamadı. Maçın 75 dakikasından sonra orta saha mücadelesine döndü.Pırpırsporun cılız ataklarında maçın 83.dakikada Turgay topu kaleye gönderdi,gönderdiği top kalecinin sağ tarafındaki direğe çarparak içeri girerken kale çizgisi üzerinde duran Cüneyt topa müdahale edemeyince top ağlarla buluştu 1-1.Maçın bundan sonraki bölümünde başka gol olmayınca Akçakocaspor favori olduğu maçta rakibine puan kaptırınca liderlikten de oldu. Liderliğe böylece Çilimli Belediyespor 28 puanla oturdu. Akçakocaspor puanını 27 yaparken, Pırpırspor puanın 8 yaptı. Akçakocaspor haftaya evinde Yığılcaspor ile oynarken, Pırpırspor Y.Taşköprüspor ile oynayacaktır.



BAL: Deplasman fobimiz devam ediyor
Akçakocaspor hocası Selahattin Bal " Oyuncularımın deplasman fobisi devam ediyor. Ama maalesef hakemler maçın önüne geçiyorlar. Hakemler agresif oynayan oyunculara taviz verince maç içerisinde oyuncular arasında gerginlikler yaşanıyor. Bu sezon hakemlerimiz formda değiller. Bizler daha dikkatli olmamız gerekiyor. Maçı oyun başında sürküle etmeleri gerekiyor. Zayıf rakibimize puan verdik liderlikten olduk, bu bize yakışmadı. Haftaya sahamızda Yığılcaspor ile oynadıktan sonra daha sonraki haftayı bay geçireceğiz ve böylece sezonun ilk yarısı kapanacak. İkinci yarıya daha iyi hazırlanıp hedefe ulaşacağız. Bölgesel Amatör Liginde tekrar oynamak istiyoruz, hazırlıklarımız bu yönde "dedi.


STAT:Çilimli
HAKEMLER: Ahmet Kara,Hüseyin Özdemir,Ali Kazan
PIRPIRSPOR: Mustafa,Kadir,Furkan,Ümit,İbrahim,Sinan.Y.Emre,Turgay,
Tolga(90.dak.Aykut),Engin,Erdoğan(80.dak.Burak)

AKÇAKOCASPOR: Süleyman,Eray,Enes,Aytaç,Okan,Kadir,Öner,Mustafa,Onur (85.dak Burak Yener),Çoşkun,Burak Sökez (75.dak.Cüneyt)
SARI KARTLAR: 55.dak.Kadir,60.dak.Furkan,76.dak.İbrahim,(Pırpır),30.dak.Onur,43.dak,BurakSökez,47.dak.Kadir,78.dak.Eray,78.dak.Okan,90.dak.Cüneyt (Akç)
GOLLER:17.dak.Çoşkun,83.dak.Turgay

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU




Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 26 Ekim 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...