Perşembe, Aralık 11, 2014

ALTI PUANLIK MAÇ HALİÇ'İN!

İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grup'ta düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Haliçspor sahasında Sultançiftliğispor'u 2-1 yenip düşme hattından kurtuldu.

HALİÇSPOR: 2 SULTANÇİFTLİĞİSPOR: 1
Hafta içi olmasına rağmen Mimarsinan Stadı'nda hatırı sayılır sayıda Haliçspor taraftarı vardı ve takımlarına 90 dakika destek verdiler. Maçın ilk yarısında Sultançiftliğispor bir penaltıdan yararlanamadı.

İkinci yarıda daha iyi başlayan Haliçspor sağdan yapılan ortayı ceza sahası içinde tamamlayan Eray'la 1-0 öne geçti. Sultançiftliği buna Ersin'le yanıt verdi. Büyük heyecana sahne olan maçta ev sahibi takım Abdullah'ın golüyle üstünlüğü ele aldı. 

Son bölümde Sultançiftliğispor'un bir topu direkten dönerken Mikail'in ağlara giden topu ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. Kırmızı-Beyazlılar bu pozisyona uzun süre itiraz ettiler. Buna karşılık Haliçspor'da Muhammet bir pozisyonda boş durumda topu kale yerine auta gönderdi. Mücadele 2-1 biterken oldukça gergin geçen maç sonrası iki takım futbolcularının centilmence sahayı terk etmesi takdire şayandı.
6 hafta sonra galip gelen Haliçspor puanını 12 yaparken Sultançiftliğispor 10 puanda kaldı ancak Sultançiftliği'nin 1 maçı eksik. 

Oyun sık sık durdu
Maçla ilgili dikkat çekici bir nokta da, topun sık sık Mimarsinan Stadı’nın üstündeki tellere çarpması ve oyunu aksatmasıydı. Kornerde bile tele çarpma hadisesi yaşanırken bu konunun acil bir çözüme kavuşturulması şart görünüyor.


STAT: Mimarsinan
HAKEMLER: İsah Demircan, Muhammed Üstün, Emre Pekdemir
HALİÇSPOR: Ersin, Emir, Ceyhun, Abdullah, Hakan, Fatih, Eray, Tufan, Kemal, Sefa, Enes (Sinan, Doğan Güneş, Bora, Kadir, Ömer, Hakan, Muhammet)
TEKNİK DİREKTÖR: Ogün Koca
SULTANÇİFTLİĞİSPOR: Mehmet, Yücel, Hüseyin, Murat, Muhammet Emin, Ender, Mağrup, Ersin, Semih, Mikail, Ünal (Melih, Uğur, Abdulhalim, Emircan, Hakan, Cihan, Emre)
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Uzun

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK











Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 26 Ekim 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...