Perşembe, Aralık 11, 2014

ALTINTEPSİ TAHT YOLUNDA ŞEHZADE'Yİ DE DEVİRDİ!

İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup'ta zirve yarışını yakından ilgilendiren dev maçta Altıntepsi Makelspor deplasmanda Şehzadebaşıspor'u 4-0 yendi ve üstün form grafiğini sürdürdü.

ŞEHZADEBAŞISPOR: 0 ALTINTEPSİ MAKELSPOR: 4
Bakırköy Belediye Stadı'ndaki maçın 10. dakikasında konuk Altıntepsi 1-0 öne geçti.Yediği golden sonra çabuk toparlanan Şehzadebaşı tehlikeli ataklar ile rakip kaleye gol için atak yapsa da tecrübeli eldiven Ahmet'i geçemedi. 22'de Ozan sert bir vuruşla skoru 2-0 yaparken 29'da Şehzadebaşıspor Sezer'in ceza sahası içinde düşürülmesiyle penaltı kazandı. Burak'ın vuruşunda top üst direkte patladı. İlk yarı 2-0 sona erdi.
Mücadelenin ikinci yarısında dakikalar 77'yi gösterirken Şehzadebaşıspor'dan Burak kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Bundan sonra Altıntepsi'nin golleri geldi. 82'de Tayfun, 83'te de Cengiz attıkları gollerle skoru belirlediler: 0-4.

Sekiz maçlık seri

Üst üste beşinci maçını kazanan, yenilmezlik serisini sekiz maça çıkaran Altıntepsi böylece lider Esenlerspor'un sadece 1 puan gerisinde 29 puanla ikinci sıraya kuruldu.
Şehzadebaşıspor ise dört hafta sonra yenilgiyle tanıştı. Sadece iki mağlubiyeti bulunan Güngören ekibi 25 puanla dördüncü sırada...

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU
Karşılaşmanın saha komiseri olan sayın Önder Denli'ye yardımlarından dolayı teşekkür ederim.






Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 27 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...