Pazartesi, Aralık 08, 2014

ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR KOZLU'YU YIKTI

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta Arnavutköy sahasında oynadığı ligin zirvesini yakından ilgilendiren karşılaşmada Kozlu Belediyespor’u 3 golle geçip avantaj yakaladı.




Havanın güzel oluşu nedeniyle karşılaşmaya ilgi oldukça yüksek oldu. 1500 taraftarın yanı sıra Kozlu Akparti ilçe başkanı Ahmet Özdemir, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve yönetim kurulu üyeleri Arnavutköy Belediyespor başkanı Av. Ercan Üner in konuğu olarak karşılaşmayı şeref tribününde birlikte izlediler. 

Günler öncesinde kendisine hedef olarak belirlediği ve mutlak galibiyet alınması gereken bir karşılaşma olduğu konusunda tek yürek olan Arnavutköy Belediyespor, Teknik direktör Adnan Keskin yardımcıları Bahri Yılmaz ve İsmail Karabulut yönetiminde günde çift idman yaparak hazırlandığı bu önemli mücadeleden zaferle ayrılarak ilk yarı maçlarının bitimine 1 maç kala önemli bir avantaj yakalamış oldu.



Karşılaşmaya hızlı başlayan ve rakibi kendi sahasına hapseden Arnavutköy Belediyespor 3.dakikada Gökhan Öztürk ün kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda gole çok yaklaştı. Kozlu Belediyespor kalecisi Sertaç’ın müdahalesi ile fırsat kaçtı. Bu pozisyon sonrası ataklarını sıklaştıran Arnavutköy Belediyespor bu kez aytaç Şahinkaya ile sağ kanattan gelişen atakta mutlak gol pozisyonu kaçırdı. 6.dakikada korner atışı kullanan Murat Kefeli’nin topuna iyi yükselemeyen forvet hattı 5 dakika içinde 3 net gol pozisyonunu değerlendirememiş oldu.

Kozlu defansında Yılmaz, Emre ve Uğur Arnavutköy Belediyespor ataklarını durdurmakta zorlandı. Karşılaşmanın 24.dakikasında ceza sahası hemen dışında gelişen serbest vuruş Arnavutköy Belediyespor’a gol getirdi. Aytaç Şahinkaya’nın serbest vuruşunda top direkt filelerle buluşurken 1-0 öne geçen Arnavutköy Belediyespor ısrarlı baskılarını 2.gol bulmak için devam ettirdi. Bu karşılaşmada Murat Kefeli, Recep Serkan Çetintaş ve Gökhan Öztürk yüksek tempoda futbolları izleyenlerden tam not aldı. Karşılaşmanın 34.dakikasında Mustafa Kaplan karşılaşmanın skorunu 2-0 yapan golü kaydetti. İlk yarı bu skorla kapandı.



Karşılaşmanın 2.yarısının ilk 10 dakikası sahada çok farlık bir Kozlu Belediyespor vardı. Recep Demir, Canberk Taşdeler ve İsmail Sarıdağ  ile tehlikeli ataklara imza atan konuk takım 55.dakikada Canberk Sarıdağ ile skoru 2-1 e taşıdı. Bu golle ümitlenen Kozlu Belediyespor atak geliştirdiği sıralarda Arnavutköy Belediyespor kontra atakları ardı ardına gelmeye başlayınca panik yaşamaya başladı.

Karşılaşma 2-1 sona devam ederken son dakikalarda Arnavutköy Belediyespor da gol kaçırma rekoru kırıldı.  Son saniyelerde gelen Sinan Kayhan Golü karşılaşmanı skoru oldu. 3-1 karşılaşma sonunda maçı 90 dakika izleyen Arnavutköy Belediye başkanı A.Haşim Baltacı teknik direktör Adnan Keskin’i tebrik etti. Karşılaşma sonrası Kozlu Belediyespor Arnavutköy sosyal tesislerinde verilen yemek sonrası Başkan Üner tarafında uğurlandı.



Stat: Hasan Doğan

Hakemler: Fatih Sayar,  Muhammet Ali Doğan, Mercin Özgür, Murat Sel 
Arnavutköy Belediyespor: Nihat Şen, Serkan Cinaz, Sinan Kayhan, Gür Ege Gürel, Barış Keserci, Samet Bektaş, Gökhan Öztürk, Mustafa Kaplan, Murat Kefeli, Recep Serkan Çetintaş, Aytaç Şahinkaya 
Yedekler: Sarper Salih Ağca, Hakan Çelebi, Sefa Kayğusuz, Salih Güven Alşak, Mustafa Ateş, Semih Abdullah, Fatih Dalgıç
Kozlu Belediyespor: Sertaç Mutludağ, Yılmaz Dora, Emre Gaydanuğur, Tugay Karabacak, Hakan Yazıcı, Serbay Aydın, Yasin Tektaş, Erhan Soytürk, Canberk Taşdeler, İsmail Sarıdağ, Recep Demir,
Yedekler: Umut Özuyanık, Berat Kılınç, Emre Kuzu, Metehan Gündoğdu, Polat Öztürk

HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ











Hiç yorum yok:

Samet Birdemir Bayrampaşaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor, son olarak Bayrampaşa Yenidoğanspor'da forma giyen Samet Birdemir'i renklerin...