Pazar, Aralık 07, 2014

ATAŞEHİR DOĞUŞ İLK YARIDA İŞİ BİTİRDİ

İstanbul U 17 Ligi 33 .Grup takımlarından Taşdelenspor, Alemdağ Stadında grubun güçlü takımlarından Ataşehir Doğuşspor'u misafir etti. Misafir takım ilk yarıda attığı 3 golle mücadeleyi kazanarak evine 3 puanla döndü.



Mücadeleye hızlı başlayan iki takımda, skor üstünlüğü ele almak için ataklar yaparak birbilerini hata yapmaya zorladılar. İlerleyen dakikalarda oyunda üstünlüğü rakibine hissettiren Ataşehir temsilcisi Doğuşspor 27.dakikada Doğan'ın kafa golü ile deplasmanda 1-0 öne geçti. Galibiyet golü ile ataklarını sıklaştıran Sarı Mavili ekip 32.dakikada Göksel'in takipçiliği ile attığı golle skoru 2-0 yaptı. Skor üstünlüğünü eline alıp dahada rahat oyun sergileyen Ataşehir Doğuşspor Murat'ın attığı mükemmel gol ile ilk yarıyı 3-0 önde kapamasını bildi.



İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile oyuna başlayan iki takımdan atak oynayan ve farkı azaltmak isteyen ev sahibi Taşdelen yaptığı ataklardan sonuç alamadı, Ataşehir temsilcisi yaptığı savunma ile kalesini gole kapatarak rakibine gol şansı vermedi. Üstünlüğünü son düdüğe kadar korumayı bilen Doğuşspor deplasmandan 3 golle 3 puanı almasını bildi.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr







Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 27 Ekim 2024 Pazar Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...