Salı, Aralık 09, 2014

AYDIN ÖZEREN’İ KAYBETTİK


Son olarak Yıldıztabyaspor’da görev yapan 30 yaşındaki Aydın Özeren, Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Zara Ekinlispor, Onurspor (Sultançiftliği), Mecidiyeköy Tayfunspor, Kazım Karabekir Mevlanaspor, Halide Edip Adıvar ve Bağcılarspor formaları da giyen Aydın Özeren, bir çocuk babasıydı.

Köyüne gidiyordu
Edinilen bilgilere göre kaza, Ankara-Samsun karayolu Delice yakınlarında meydana geldi. Sungurlu'dan Ankara istikametine giden Aydın Özeren (30) yönetimindeki 34 VS 5541 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak devrildi. Meydana gelen kazada, Aydın Özeren olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilde yolcu olarak bulunan eşi İrem Özeren (25) ve Annesi Fatma Özeren (50) otomobilde sıkıştı. Yaralılar, Sungurlu Belediye İtfaiyesi kaza Kırım ekipleri ve vatandaşlar tarafından uzun uğraşlar sonucunda otomobilden çıkartılırken, olay yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Memleketi Tokat’tan dönerken geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden merhum Aydın Özeren’e Allah’tan rahmet, yaralı eşi ve Annesine acil şifalar dileriz.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

3 yorum:

cüneyt destanoglu dedi ki...

Kardeşim daha dün yanımdaydın sen yaa...rabbim mekanıni cennet nasip etsin geride kalanlara sabır versin. ..

Güneştepe spor dedi ki...

ALLAH rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.

Adsız dedi ki...

Allah rahmet eylesin mekanin cennet olsun

Dudulluspor doludizgin ilerliyor

İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta Dudulluspor sahasında Başakşehirspor'u 3-0 yenerek dördüncü maçını da kazandı.